Skip to main content

CELEBS

To μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει...

Στην περίπτωση του Marilyn Manson ισχύει το αντίθετο!



Ένα από από τα πράγμα που σκέφτεται κανείς βλέποντας τον Marilyn Manson είναι τι να λένε άραγε οι γονείς του για το λουκ και το προφίλ του εκκεντρικού γιου τους...

Και τώρα ο πατέρας του διάσημου καλλιτέχνη έρχεται να μας λύσει την απορία. Ο Manson πόζαρε πριν λίγες ημέρες για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper, όταν εντελώς ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης είδε τον πατέρα του να μπαίνει στο στούντιο. 

Ο κύριος Hugh Warner είχε ντυθεί ακριβώς όπως ο διάσημος γιος με μαύρο δερμάτινο από πάνω μέχρι κάτω, το κατάλευκο make up στο πρόσωπο, μαύρη σκιά στα μάτια συν βέβαια το κόκκινο κραγιόν.

Όλο αυτό ήταν ιδέα του πασίγνωστου -και αμφιλεγόμενου- φωτογράφου Terry Richardson και οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο προσωπικό του site Tumblr και παρόλο που ο πατέρας του Manson είναι πρώην στρατιωτικός (και μάλιστα βετεράνος του Βιετνάμ) έδειξε να περνάει μια χαρά υιοθετώντας για λίγο το στιλ του γιου του.

marilyndad2.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department