Skip to main content

CELEBS

Eva Mendes: Κορίτσια, ΕΤΣΙ δεν θα χωρίσετε!

Η διάσημη ηθοποιός συμβουλεύει...



Γυναίκες όλου του κόσμου κρατηθείτε! Η σύντροφος του γοητευτικού Ryan Gosling αποκάλυψε το πώς να κάνετε έναν άντρα ευτυχισμένο. Εδώ που τα λέμε βέβαια, η γνώμη της sexy Eva Mendes θα μετρούσε έτσι και αλλιώς.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό έδωσε τα πολύτιμα tips της στο θέμα των σχέσεων και πιο συγκεκριμένα έδειξε τον τρόπο για να κάνετε τον αγαπημένο σας, να μην αφήσει. «Δεν μπορείτε να φοράτε ποτέ φόρμες κυρίες μου… ο Νο1 λόγος διαζυγίων στην Αμερική, είναι οι φόρμες, όχι;», είπε χαρακτηριστικά η Eva και έκανε όλες τις γυναίκες να σκεφτούν με σοβαρότητα τα λεγόμενά της.

Η 41χρονη η οποία πριν από έξι μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη τηςEsmeralda, ή αλλιώς τον καρπό του έρωτά της από τον Gosling, με διάθεση να παρομοιάσει τον εαυτό της με την γυναίκα της διπλανής πόρτας,  μίλησε επίσης για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.  «Θέλω να πω στις γυναίκες ότι προσωπικά έλαβα πολλή βοήθεια ώστε να χάσω τα κιλά!», ήταν η δήλωση που έδωσε κουράγιο σε όλες μας.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department