Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακούργημα δύο άνδρες για το revenge porn

To 2020 είχε διαρρεύσει βίντεο με προσωπικές στιγμές της influencer



Δικαιώθηκε η Ιωάννα Τούνη στην υπόθεση με το βίντεο revenge porn, που είχε διαρρεύσει πριν από μερικά χρόνια. Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτή την τραυματική εμπειρία.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωιμό Σου Σου, οι εμπλεκόμενοι που είχε μηνύσει η γνωστή influencer παραπέμπονται με βούλευμα σε δίκη κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις.

Στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του ενός κατηγορουμένου αλλά και ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Αναστάσιος Ντούγκας.

«Η Ιωάννα αισθάνεται δικαιωμένη. Βγήκε με σθένος και υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Ξεκάθαρα είναι το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Η Δικαιοσύνη θα δώσει τη λύτρωση στην Ιωάννα, είναι συναισθηματικά πάρα πολύ φορτισμένη και συγκινημένη. Η Ιωάννα είχε καταθέσει μήνυση, ο Απόστολος Λύτρας είχε δώσει αγώνα, κατέθεσαν κάποιοι άνθρωποι», δήλωσε ο δικηγόρος της.

«Η άλλη πλευρά ανέφερε ότι η Ιωάννα το έκανε για δημοσιότητα. Το αντίθετο συνέβη, η φήμη της ζημιώθηκε από το θέμα», συμπλήρωσε.

«Παραπέμπονται για κακούργημα, από την πρώτη στιγμή η θέση μας ήταν ξεκάθαρη για το πώς διακινήθηκε το υλικό. Σαφέστατα είναι μια μορφή δικαίωσης γιατί οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι οι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει τη συγκεκριμένη πράξη και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε στην εκπομπή ο Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Μια παραπομπή δεν είναι καταδίκη. Μέχρι τότε έχουμε έναν λαμπρό επιχειρηματία που διαπρέπει στην πόλη του. Ο πελάτης μου είναι αθώος. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παρά μυθεύματα και κατασκευές από την άλλη πλευρά», δήλωσε ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος ενός κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη είχε μηνύσει τους δύο άντρες το 2020 για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές της, το οποίο κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από το 2017.

«Ο … με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε ερωτική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ξεκάθαρα ήξερε ότι ο φίλος του τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει τη σεξουαλική πράξη. Αυτό που με κράτησε από το να πω το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια είναι ο φόβος.

Η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο είναι ότι «η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover. O θύτης θα βγει θύμα και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ποιος το έχει κάνει. Εγώ ήμουν μία άγνωστη κοπέλα τότε. Όπως και να έχει είμαι μία κοπέλα που πουλάει και αυτό το πληρώνω και συνεχίζω να το πληρώνω. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές», είχε εξομολογηθεί η Ιωάννα Τούνη πριν μερικά χρόνια για τη διαρροή του revenge porn.

Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη στο YouTube και είχε μιλήσει ανοιχτά για το revenge porn:

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department