Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: «Θα ήθελα σε μια πενταετία να έχω κάνει οικογένεια»

Mίλησε και για τις ψυχοθεραπείες που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια και να γίνει μανούλα στην επόμενη πενταετία της ζωής της εξέφρασε σε συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν κάνω μακρινά όνειρα, αλλά γενικά θα ήθελα σε μια πενταετία να έχω κάνει οικογένεια, παιδιά» παραδέχτηκε μιλώντας στο Lady Like η ηθοποιός προσθέτοντας: «Δεν έχω ποτέ το κόλλημα να είμαι η φοβερή πρωταγωνίστρια και να αφήσω το κομμάτι της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω επιλεκτικές δουλειές και να είμαι ψυχικά υγιής και ήρεμη».

Στην ίδια συνέντευξή η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για τη βοήθεια που δέχεται εδώ και δύο χρόνια από ψυχολόγο: «Κάνω εδώ και δύο χρόνια ψυχοθεραπεία. Είμαι πολύ και υπερήφανη. Βοηθάει πολύ. Με βοήθησε πολύ και στη φάση που πέρασα πολύ δύσκολα. Είχα ανάγκη μια βοήθεια από ειδικό. Έχω δει πόσο με έχει βοηθήσει και το λέω ανοιχτά για να ακούσει ο κόσμος ότι δεν είναι πλέον ταμπού και δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τρελός για να έχεις προβλήματα σοβαρά για να πας».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department