Skip to main content

CELEBS

Britney Spears: Θέλει και τρίτο παιδί!

Δες τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της...



 

Το σόου της Britney Spears στο Λας Βέγκας, έχοντας συμπληρώσει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, έχει κόψει εισιτήρια που ξεπερνούν σε εισπράξεις τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Η τραγουδίστρια μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή και την καριέρα της, παραδέχεται πως τώρα βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της, έχει στο πλευρό της έναν άντρα που της κάνει εκπλήξεις και φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά της, ενώ είναι ιδιαίτερα περήφανη για τα δύο της αγόρια, Jayden James, 8, και Sean Preston, 9. «Οι γιοι μου μεγαλώνουν σιγά σιγά και είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής τους. Παίρνουν αποφάσεις και γίνονται μικροί άνθρωποι. Είναι συναρπαστικό!», λέει στη συνέντευξή της στο αμερικάνικο όπου κάνει και άλλες αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων η Britney μίλησε και για την επιθυμία της να αποκτήσει και ένα τρίτο παιδί. «Θα ήθελα ένα. Είμαι πολύ χαρούμενη με τους δύο γιους μου, αλλά ίσως στο μέλλον. Θα ήθελα ένα κοριτσάκι, μια μινιατούρα μου. Αυτό θα είχε πολύ πλάκα.».

Εμείς της το ευχόμαστε...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department