Skip to main content

CELEBS

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Το να την “ψωνίσεις” είναι σαν μια παιδική ασθένεια»

Εκείνος την πέρασε... ελαφριά και στην ηλικία που έπρεπε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Είναι συχνό φαινόμενο στον χώρο της υποκριτικής -και όχι μόνο- όταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στους πρωταγωνιστές εκείνοι να αποκτούν συμπεριφορές βεντετισμού και έπαρσης.

Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο ηθοποιός ανέφερε στο ΟΚ: «Δεν γεννιέσαι έμπειρος ούτε σοφός. Στην πορεία μαθαίνεις. Ως άνθρωπος έβλεπα πάντα τις "σειρήνες" κι έλεγα "ελπίζω να μην παρασυρθώ". Διέκρινα τα κακά παραδείγματα στον χώρο μας και υπενθύμιζα στον εαυτό μου πως αν ποτέ βρεθώ στη θέση τους δεν θα αντιδράσω έτσι, αλλά όπως μου φαινόταν σωστό όταν ήμουν έξω από το χορό. Σίγουρα τσαλαβούτησα κι εγώ κάποια στιγμή σε νερολακκούβες, πιστεύω όμως στο βαθμό που μου αναλογούσε, που αναλογεί σε κάθε άνθρωπο που επιλέγει να εκτεθεί. Το να την ''ψωνίσεις'' είναι σαν μια παιδική ασθένεια που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα την περάσεις. Εγώ, νομίζω, την πέρασα ελαφριά και στην ηλικία που έπρεπε. Ήταν δικαιολογημένο, αποδεκτό και συγχωρητέο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department