Skip to main content

CELEBS

Βοbbi Kristina Brown: Τι αποκάλυψε ο πατέρας της για την κατάσταση της υγείας της!

Καλά νέα για την κόρη της Whitney;



 

Πάνε σχεδόν τρεις μήνες από τότε που η κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η τραγική ειρωνεία ήταν πως λίγες ημέρες μετά συμπληρώνονταν τρία χρόνια από το θάνατο της μητέρας της,  στις 11 Φεβρουαρίου, στην μπανιέρα ξενοδοχείου, στο Beverly Hills.

Υπήρξε, μάλιστα, έντονη φημολογία ότι η Bobbi Kristina πέθανε -η είδηση αυτή έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα sites- κάτι που διέψευσαν ύστερα από λίγο οι γιατροί.

Μέχρι τώρα, λίγα στοιχεία έρχονται στο φως για την κατάστασή της και η οικογένειά της προσεύχεται συνεχώς να τα καταφέρει.

Ο πατέρας όμως της Bobbi Kristina, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Dallas του Texas, ενημέρωσε το κοινό πως η κόρη του ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν από την 31η Ιανουαρίου και αμέσως ξέσπασαν δυνατά χειροκροτήματα και ουρλιαχτά.

«H Bobbi ξύπνησε. Με βλέπει αυτή την στιγμή», ήταν τα ακριβή του λόγια. Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Σύμφωνα όμως με το People.com, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άνθρωπος από το περιβάλλον δήλωσε αποκλειστικά στο site: «Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Όλοι μας ελπίζουμε και προσευχόμαστε στο Θεό να γίνει ένα θαύμα. Το έχουμε αφήσει στα χέρια του».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές