Skip to main content

CELEBS

Kanye West: Το (άγνωστο) δώρο που έκανε στην Kim για τον γάμο τους!

Τελικά είναι γλυκούλης...



 

Mπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν από τον παραμυθένιο γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West στη Φλωρεντία, αλλά εκτός του ότι κανένας δεν έχει ξεχάσει το... σπουδαίο αυτό γεγονός, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ημέρα της τελετής και όχι μόνο.

Αλήθεια, εσείς ξέρατε για το γαμήλιο δώρο του Kanye στην Kim; Aν όχι εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας. Η διάσημη τηλεπερσόνα λοιπόν εμφανίστηκε πρόσφατα κρατώντας ένα clutch, σχεδιασμένο από την Olympia Le Tan, και το οποίο απεικόνιζε μία φωτογραφία από το γάμο τους με τον τίτλο: Μr & Mrs West, A love story!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στενός φίλος του ζευγαριού ζήτησε από τη σχεδιάστρια να σχεδιάσει το συγκεκριμένο πορτοφόλι, αποκλειστικά και μόνο για λογαριασμό του Kanye, μιας και είναι γνωστή η τάση της Le Tan, να διακοσμεί τα σχέδιά της με θέματα από μεγάλες ιστορίες αγάπης.

1429897122-470946460_f3f3d.jpg

kimkanye_922d1.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department