Skip to main content

CELEBS

Shakira: Ο γιος της μεγαλώνει και είναι σωστό κουκλί!

Δες φωτογραφίες από την τελευταία οικογενειακή τους έξοδο...



 

Τα παιδάκια στο Hollywood -ζωή να έχουν- είναι πάρα πολλά. Τα περισσότερα από αυτά είναι πάντα χαμογελαστά και σούπερ ευτυχισμένα. Μοναδική εξαίρεση; Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, Νorth, η οποία είναι μονίμως κατσουφιασμένη. Τι της κάνουν οι διάσημοι γονείς της πραγματικά ούτε θέλουμε να φανταστούμε.

Αν μας ρωτούσαν, λοιπόν, ποιο παιδάκι θα θέλαμε ως δια μαγείας να προσθέταμε στην οικογένειά μας, τότε θα απαντούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη το γιο της Shakira και του Pique, Μilan. Εκτός του ότι είναι πανέμορφος, είναι και πάρα πολύ γλυκούλης. Εκφράζει έντονα τα συναισθήματά του και είναι πάντα ζωηρός. Οι νέες του φωτογραφίες είναι απλά αξιολάτρευτες.

Το διάσημο ζευγάρι, πήρε αγκαλιά τον πρωτότοκο γιο του και πήγε να παρακολουθήσει αγώνα τένις στη Βαρκελώνη. Και μπορεί η Shakira και ο Gerard να τον απολάμβαναν, από την άλλη ο δίχρονος πια Milan έδειχνε να βαριέται έντονα. Οι εκφράσεις του προσώπου του -πιστέψτε μας- θα σας μείνουν χαραγμένες στη μνήμη.

milan-pique-3_7409b.jpg

shakira-son-gerard-pique_16cab.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department