Skip to main content

CELEBS

Άννα Ανδριανού: Έγινε χορτοφάγος λόγω της αγάπης της για τα ζώα

Δεν μπορεί να τρώει κάτι που αγαπά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Άννα Ανδριανού αγαπά παθολογικά τα ζώα και πάντα στο αυτοκίνητο της έχει ξηρά τροφή για αδέσποτα ζώα που θα συναντήσει στο δρόμο.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει γίνει χορτοφάγος και δεν τρώει καθόλου κρέας.

«Έκανα και την τελευταία πράξη. Aπό κρεατοφάγος έγινα χορτοφάγος, δεν τρώω καθόλου κρέας. Τέλος. Δεν μπορείς να τρως κάτι που αγαπάς ή κάτι με το οποίο θέλεις να ταυτίζεσαι. Αν δεν μπορώ να μαζέψω ένα χτυπημένο ζώο από το δρόμο, σημαίνει ότι έχω μία τόσο ανάλγητη ψυχή, που δεν πιστεύω ότι θα συγκινηθεί από το παιδάκι.

Το ΠΙΚΠΑ είναι δίπλα μου και πραγματικά είναι σε κακή κατάσταση αυτή την εποχή, κάνουν έκκληση για τα πάντα. Πριν ασχοληθώ με τα ζώα δεν είχα πάει. Όταν ασχολείσαι με αυτά τα πλάσματα που είναι στο δρόμο και σε κοιτάνε στα μάτια, που υποφέρουν, είναι πάρα πολύ εύκολο, και πλέον με απασχολεί κι αυτό, να πάω στο ΠΙΚΠΑ.

Οι φιλόζωοι τρέχουν για τους άστεγους, για τις οικογένειες. Όσο εξασκείς την αγάπη, τόσο μεγαλώνει η ψυχή σου και χωράει κι άλλους. Μαθαίνει στην τεράστια χαρά του να προσφέρει, όχι κάτω από κοινωνική ηθική», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα