Skip to main content

CELEBS

Sienna Miller: Τι συμβαίνει τελικά με τον αρραβωνιαστικό της;

Που είναι το δακτυλίδι;



 

Το Φεστιβάλ των Καννών τελείωσε, εμείς απολαύσαμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα χαλιά ever και ομολογουμένως πολλές εμφανίσεις θα μας μείνουν αξέχαστες. Μία από τις πιο λαμπερές και στιλάτες παρουσίες, ήταν αναμφίβολα η Sienna Miller, η οποία ως μέλος της κριτικής επιτροπής, μας χάρισε αρκετές φανταστικές ενδυματολογικά στιγμές.

Tι συμβαίνει όμως με το δαχτυλίδι αρραβώνων της διάσημης ηθοποιού; Και γιατί σε κάποιες εμφανίσεις το φορούσε και σε άλλες όχι; Αυτό και μόνο το γεγονός ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και κάνουν λόγο για ανυπέρβλητα προβλήματα στη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό και πατέρα του παιδιού της Tom Sturridge.

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον του διάσημου ζεύγους, οι δυο τους βρίσκονται σε πολύ διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι το γεγονός ότι η Sienna βγάζει πολύ περισσότερα χρήματα από τον Tom. Άλλη πηγή πάντως, αναφέρει ότι η ηθοποιός δε φορούσε σε όλες τις εμφανίσεις της το δαχτυλίδι γιατί πολύ απλά δεν ταίριαζε με όλα της τα outfits.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department