Skip to main content

CELEBS

Yπόθεση B.B King: Οι φήμες για δολοφονία αναστατώνουν την κοινή γνώμη...

Τι συνέβη τελικά στον σπουδαίο μουσικό;



Οι κόρες του θρύλου των μπλουζ, B.B. King πιστεύουν πως τον πατέρα τους δηλητηρίασαν οι δυο βοηθοί του. Σε εξέλιξη έρευνα για ανθρωποκτονία. Σε 6-8 εβδομάδες αποτελέσματα της νεκροψίας, αναβάλλεται η κηδεία!

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το θάνατο του B.B. King σε ηλικία 89 ετών, μια είδηση έρχεται να "σκάσει" σαν βόμβα: δεν αποκλείεται ο θρύλος των μπλουζ να δολοφονήθηκε. 

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι κόρες του, που ζήτησαν να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διευκρινιστεί αν είναι βάσιμες οι υποψίες τους πως ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τους βοηθούς του! 

Η Karen Williams και η Patty King κατηγορούν τον προσωπικό βοηθό του πατέρα τους, Myron Johnson και τον μάνατζέρ του, LaVerne Toney πως τις κράτησαν μακριά του ενώ τον δηλητηρίαζαν. "Πιστεύουμε πως ο πατέρας μας δολοφονήθηκε", δήλωσαν.Τόσο ο Johnson όσο και ο Toney αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Στη διαθήκη του, ο King χρίζει τον Toney διαχειριστή της περιουσίας του, που μπορεί να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια...

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department