Skip to main content

CELEBS

Βαλέρια Κουρούπη: «Στον γιο μου χρωστάω τον τρόπο που βλέπω πια τους ανθρώπους»

Της αρέσει όπως είναι η ζωή της σήμερα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Βαλέρια Κουρούπη είδε την καριέρα της να χτυπά απανωτά limit up έχοντας συμμετοχή σε επιτυχημένες ελληνικές σειρές, ωστόσο "γέμισε" ως άνθρωπος με την έλευση του γιου της, που όπως παραδέχτηκε, την έκανε να δει τη ζωή με άλλο ματι.

«Στον γιο μου χρωστάω τον τρόπο που βλέπω πια τους ανθρώπους. Ολα μεγάλωσαν σε υπερθετικό βαθμό απ' όταν ήρθε στη ζωή μας το παιδί. Τα προτερήματά μας έγιναν όπλα στα χέρια μας για το μεγάλωμά του και ήρθαμε αντιμέτωποι με όσα ελαττώματά μας παραβλέπαμε ως τότε», ανέφερε στο eleftheriaonline η γνωστή ηθοποιός για τον γιο της που είναι καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Ξύδη, γιου της μεγάλης και αγαπημένης Ελένης Βιτάλη.

Καταλήγοντας η ηθοποιός τόνισε: «Κάνω όνειρα για αλλαγή του σύμπαντος κόσμου! Κάθε μέρα! Η ζωή μου μ' αρέσει όπως είναι, αισθάνομαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που έχω γύρω μου, την καθημερινή μου πολύωρη απασχόληση με το θέατρο! Αν μπορούσα ν' αλλάξω κάτι, θα έφερνα λίγη θάλασσα κάτω απ' το μπαλκόνι μου!».


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department