Skip to main content

CELEBS

Irina Shayk: Το μάτιαξαν το κορίτσι!

Λες να χάσει τον Bradley;



Εδώ και λίγο καιρό όλοι ασχολούμαστε με το νέο ειδύλλιο που έχει γεννηθεί ανάμεσα στον Bradley Cooper και την Irina Shayk. Παρ' ολα αυτά ένα νέο φαίνεται να έχει έρθει για αναστατώσει το διάσημο μοντέλο. 

Ο λόγος; Ο καλός της, και η πρώην του και επίσης μοντέλο, Suki Waterhouse πέρασαν το βράδυ τους στο ίδιο ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου. Για την ακρίβεια, το ξενοδοχείο αυτό είναι η προσωρινή κατοικία του Bradley, όσο δηλαδή διαρκεί η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ η Suki διανυκτέρευσε εκεί, έπειτα από τα Glamour Woman Of The Year Awards στα οποία έδωσε το παρών.

Το πρώην ζευγάρι, έφτασε με μισή ώρα ώρα διαφορά, πρώτα ο Bradley και αμέσως μετά η Suki, ενώ φυσικά παραμένει άγνωστο τι τελικά έγινε και αν συναντήθηκαν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η συνάντηση αυτή δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαία, κάτι που πολύ πιθανόν και να ισχύει, αν υποθέσει κανείς ότι οι 2 τους ίσως είναι ακόμα φίλοι.

294EECED00000578-3108407-image-a-70_1433289169124_f5bdf.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα