Skip to main content

CELEBS

Μελίνα Ασλανίδου: «Κανένας δεν μπορεί ν’ αποφύγει τις ρυτίδες»

Αποκαλύπτει πως αδυνάτισε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μελίνα Ασλανίδου σε συνέντευξή της επισήμανε ότι δύσκολα θα έμπαινε σε χειρουργείο για αισθητική επέμβαση, καθώς, όπως τόνισε, φοβάται πολύ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τις ρυτίδες. 

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι φέτος δείχνει πιο αδύνατη εν συγκρίσει με πέρυσι ανέφερε στο ΟΚ:«Δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι μου. Κρίνοντας από τα ρούχα μου, πρέπει να έχω χάσει αρκετά, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που συνδυάζω με γυμναστική».

Εν συνεχεία η τραγουδίστρια και coach του The Voice επισήμανε: «Πολλές φόρες κυκλοφορώ άβαφη. Έχω μία καταπληκτική αισθητικό, την οποία επισκέπτομαι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να φροντίσω το πρόσωπο μου, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα. Κανένας δεν μπορεί να αποφύγει τις ρυτίδες. Εντάξει, η επιστήμη έχει προχωρήσει και κάνοντας διάφορες μικρό επεμβάσεις ή μπότοξ μπορείς να κάνεις το πρόσωπο στου να δείχνει πιο λείο. Δεν θα έκανα υπερβολές.

Δεν υπάρχει περίπτωση, για παράδειγμα, να μπω σε χειρουργείο για μία αισθητική επέμβαση. Φοβάμαι πολύ. Εδώ με δυσκολία θα έμπαινα σε χειρουργείο αν είχα ένα πρόβλημα υγείας, πόσω μάλλον για καλλωπιστικούς λόγους».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων