Skip to main content

CELEBS

Οι δύσκολες ώρες της Penelope Cruz!

Έχασε ξαφνικά τον πατέρα της σε ηλικία 62 ετών....



Πολύ δύσκολες ώρες περνάει αυτές τις ημέρες η Penelope Cruz καθώς έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 62 ετών. Ο Eduardo Cruz, υπέφερε από καρδιακή προσβολή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο περιοδικό HOLA!, ο γαμπρός του. Ο μπαμπάς της Penelope Cruz, είχε αποκτήσει τρία παιδιά (Penelope, Monica και Eduardo Jr) από τον πρώτο του γάμο με την Encarna Sánchez.

Η Penelope έμαθε τα νέα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το «Zoolander 2» και ταξίδεψε στην Ισπανία άμεσα. Η απώλεια είναι τεράστια για την λατίνα ηθοποιό, καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η οικογένεια, είναι προτεραιότητά της.Την ίδια ώρα, η επίσης celebrity αδερφή της, Monica αναγκάστηκε να ακυρώσει μία τηλεοπτική της εμφάνιση στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το περιοδικό «The Truth» οι γιατροί έφτασαν στο σπίτι στις 2 τα ξημερώματα, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό για να του σώσουν την ζωή. Λέγεται μάλιστα πως έχει ιστορικό καρδιοπαθειών τα τελευταία χρόνια.

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, που ακολουθούν, η ηθοποιός έφτασε στο γραφείο τελετών, συναντώντας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Στο πλευρό της, βρέθηκε ο σύζυγός της, Javier Bardem.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department