Skip to main content

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: «Ήταν κολακευτικό στην αρχή να με συγκρίνουν με τη Βίσση»

Παραδέχτηκε ότι παλιότερα έβγαζε μία παγωμάρα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία φετινή εκπομπή του Join Us, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή και μεταξύ άλλων μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πως αισθανόταν που την σύγκριναν με την Άννα Βίσση.

Αναφορικά με τη δημόσια εικόνα της στο παρελθόνη τραγουδίστρια και coach του The Voice επισήμανε: «Από υπερβολική άμυνα έβγαζα μία παγωμάρα, μία δυσθυμία που γράφει πολύ περίεργα στo φακό. Από άμυνα όμως. Σκεφτόμουν «τι θα με ρωτήσουν τώρα, πάλι;». Και στριμωχνόμουν. Προφανώς, όλο αυτό δεν με έβγαζε ευχάριστη, μάλλον από φόβο για το τι θα ακολουθήσει. Γιατί ζήσαμε μία περίοδο που ο «κιτρινισμός» ήταν στις δόξες του».

Όσο για τη σύγκριση με την Άννα Βίσση τόνισε: «Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department