Skip to main content

CELEBS

Ναταλία Γερμανού: Συμπαρουσιαστής της στη νέα καθημερινή της εκπομπή ο Λάκης Γαβαλάς

Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνεργάτης της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Ο Λάκης Γαβαλάς είναι το πρώτο πρόσωπο που ανακοινώθηκε ότι θα πλαισιώσει τη Ναταλία Γερμανού στη καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή που θα αναλάβει από τη νέα σεζόν στο «E TV».

«Τώρα στήνουμε την εκπομπή και έχουμε υπόψιν κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης που θα είναι μικρές βομβίτσες» είχε δηλώσει προ ημερών στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η παρουσιάστρια, με τον γνωστό σχεδιαστή και επιχειρηματία να αποτελεί μία από αυτές τις... βομβίτσες που είχε προαναγγείλει.

Από την πλευρά του ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα» της Χριστίνας Λαμπίρη, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί τη Ναταλία την θεωρώ και αυτή τρελή σαν κι εμένα και νομίζω κι εκείνη το ίδιο λέει για μένα. Θεωρώ ότι είμαστε ένα ωραίο δίδυμο και θα έχουμε ένα καταπληκτικό team ανθρώπων μαζί μας.

Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο για αυτή την ώρα τη μεσημεριανή. Θα κάνουμε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει κάνει. Έτσι κι αλλιώς εγώ κάνω πάντα πράγματα που άλλοι δεν τολμούν να κάνουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πάντα ανατρεπτικός σχεδιαστής μόδας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department