Skip to main content

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: «Όταν ανέβαινα στη σκηνή είχα θράσος, με την καλή έννοια»

Της αρέσει να βλέπει video της για να βελτιώνεται


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ελένη Φουρέιρα μολονότι είναι χαμηλών τόνων στη ζωή της στις live εμφανίσεις της βγάζει τη δυναμική και sexy πλευρά του εαυτού της.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» σε ερώτηση για το πώς νιώθει όταν ανεβαίνει πάνω σε μια σκηνή, ανέφερε: «Μου άρεσε η μουσική, μου άρεσε να χορεύω, μου άρεσε η υποκριτική, το σινεμά, το θέατρο, τα μιούζικαλ, ο,τιδήποτε είχε να κάνει με το performing σε ένα stage. Όταν ανέβαινα στη σκηνή, είχα θράσος, με την καλή έννοια. Δεν είχα καμία ανασφάλεια. Το θράσος δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι σέξι, το σέξι βγαίνει από μόνο του. Γιατί, όταν το προσπαθείς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και λίγο πρόστυχο. Εγώ ήμουν θρασύς, με την έννοια πως δεν είχα κόμπλεξ, δεν ντρεπόμουν. Έτσι, κατάλαβα πως αυτό είναι για μένα. Θυμάμαι πως, όταν ανέβηκα πρώτη φορά στη σκηνή των Mad Awards, το 2010, με τον Chica Bomb και έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Dan Balan, δεν ντρεπόμουν, δεν φοβόμουν. Δεν έλεγα “Θεέ μου, τώρα τι θα γίνει!”. Ήταν όνειρο της ζωής μου να πάω στα Mad VMA και είπα “τώρα που ήρθα εδώ, τώρα θα δείτε”».

Εν συνεχεία η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πως λατρεύει να βλέπει και να μελετάει βίντεο από τις πρόβες της: «Στο κινητό μου μπορεί να έχω και εκατό βίντεο. Τα βράδια στο σπίτι κάθομαι και μελετάω τις χορογραφίες. Μπορεί να υπάρχουν κινήσεις που δεν έχει προλάβει να μου δείξει ο χορογράφος και την άλλη μέρα να τις κάνω και να μου λέει “μα καλά, πώς το έμαθες;”. Είμαι τελειομανής και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει λάθη.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department