Skip to main content

CELEBS

Amal Alamuddin - George Clooney: Αντίο Como (;)

Το ζευγάρι πουλάει την πολυτελή έπαυλη του κοντά την μαγευτική λίμνη της Ιταλίας...



 

Πριν από λίγα χρόνια ο George Clooney αγόρασε την παραμυθένια έπαυλη του στο Como της Ιταλίας και από τότε περνάει αρκετούς μήνες τον χρόνο εκεί - όποτε δηλαδή του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 

Εντελώς ξαφνικά όμως ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του Amal Alamuddin αποφάσισαν να πουλήσουν τον ιταλικό παράδεισο τους. Οι περισσότεροι έκαναν αμέσως λόγο για οικονομικά προβλήματα αλλά η αλήθεια μάλλον είναι εντελώς διαφορετική αφού σύμφωνα με άτομα του στενού τους περιβάλλοντος ο George και η Amal θέλουν απλά να αγοράσουν ένα άλλο σπίτι σε κάποιο περισσότερο απομονωμένο σημείο της Ιταλίας. 

Ο λόγος; Θέλουν να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους παπαράτσι. Το πωλητήριο της βίλας Oleandra στο Como πάντως ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ οπότε αν σου περισσεύουν μπορείς να περάσεις να του ρίξεις μια ματιά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department