Skip to main content

CELEBS

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Έχω ζητήσει συγγνώμη, έχω πει πολλές βλακείες»

Λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς «πολιτικαντισμούς» και το πληρώνει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι αυθόρμητος, λέει τα πράγματα όπως τα αισθάνεται και, όπως παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξή του, μπορεί να έχει θίξει ανθρώπους, έχοντας πάντως το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη.

«Η τέχνη εξελίσσεται. Δεν με άλλαξε ως άνθρωπο. Έχω παραμείνει ο ίδιος. Και αψύς και θρασύς. Λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς «πολιτικαντισμούς» και τώρα το πληρώνω. Βρίσκω συνέχεια το μπελά μου και μετά τρέχω να τα μαζέψω. Έχω βγει εκατό φορές σε εκπομπές lifestyle και έχω ζητήσει συγγνώμη. Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να έθιξα κόσμο ή ακόμα και να ήμουν μεθυσμένος. Έχω πει και πολλές βλακείες. Απλώς στις συνεντεύξεις μου δεν μιλάω προσχεδιασμένα. Μιλάω σαν να βγαίνω για καφέ με τους φίλους μου. Αν είμαι ζοχαδιασμένος πολιτικά με τα γεγονότα θα το πω. Και στο τέλος θα την πληρώσω. Μόνο που σήμερα δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτική, αλλά με αγώνα επιβίωσης. Ο κόσμος υποφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ερμηνευτής στο ΕΓΩ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department