Skip to main content

CELEBS

Νίκος Ψαρράς: «Η γυναίκα μου είναι η "Ωραία Ελένη" της ζωής μου»

Είναι το στήριγμά του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Με τρυφερά λόγια μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του στη εφημερίδα «Αγορά» ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην οικογενειακή ευτυχία που βιώνει.

Ερωτηθείς για το αν είναι δύσκολο να δούλευει μαζί με τον άνθρωπό του, είπε «Είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο. Με τη γυναίκα μου, ό,τι πιάνουμε στα χέρια μας για κάποιο λόγο γίνεται εύκολο. Περάσαμε πολύ δύσκολες φάσεις, εντέλει όμως όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν και πολύ χαίρομαι που έγινε σαν όνειρο και όχι σαν εφιάλτη. Η γυναίκα μου είναι η «Ωραία Ελένη» της ζωής μου. Είναι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου, η λαχτάρα μου, όλα αυτά».

Κληθείς να μιλήσε για το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός του γιου του, τόνισε: «Δεθήκαμε περισσότερο με την Έλενα. Προσωπικά μου έκανε καλό γιατί  εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εγωιστές και όταν βρεθεί κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό από τον εαυτό μας, όπως ένα παιδί, είναι τρομερό συναίσθημα να μετακινείται το ενδιαφέρον κάπου αλλού. Αλλά και στη δουλειά έγινα πιο  συναισθηματικός. Ακόμα και τη στεναχώρια που περνά η Ελλάδα αυτή τη στιγμή την παρακολουθώ μέσα από τις επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή του γιου μου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να περάσει αυτό το κλίμα ανασφάλειας στο παιδί μου. Λυπάμαι, αλλά αν τα πράγματα αγριέψουν δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεχίσω την ζωή μου με την οικογένειά μου στο εξωτερικό, κι ας μην είμαι ηθοποιός».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department