Skip to main content

CELEBS

Gisele: Γιατί φόρεσε μπούρκα;

Το σχέδιο της για να μας την σκάσει είχε μια μικρή... ατέλεια!



 

Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου αυτού. Και το γεγονός ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο όμορφη ή ότι έγινε τόσο όμορφη εξαιτίας των πλαστικών. Είναι η Gisele, είναι top model, ζει από την εμφάνισή της και πρέπει να κάνει πράγματα για να την συντηρεί. 

Αυτό ακριβώς πήγε να κάνει στο Παρίσι όπου και επισκέφτηκε με την αδερφή της διάσημο πλαστικό για να κάνει δύο διαφορετικές επεμβάσεις, στο στήθος και στα μάτια, συνολικής αξίας 11.000 δολαρίων. Όμως, προκειμένου να μην εντοπιστεί από τους παπαράτσι και να μην κινήσει υποψίες έβαλε μπούρκα.

Αυτό που αρχικά κίνησε τελικά τις υποψίες για το ότι η γυναίκα που φορούσε την μπούρκα δεν ήταν Μουσουλμάνα ήταν το γεγονός ότι φορούσε σανδάλια κάτι που δεν επιτρέπεται από τις Μουσουλμάνες. 

Σε δεύτερη φάση όμως τι ήταν αυτό που έκανε όλους να ισχυριστούν ότι πίσω από την μπούρκα κρύβονταν η Gisele και όχι κάποια άλλη;

Κάθε φορά που η Gisele επισκέφτεται το Παρίσι έχει τον ίδιο οδηγό. Και είναι ο ίδιος οδηγός που περίμενε έξω από την κλινική και είναι και ο ίδιος οδηγός που την επομένη μετέφερε την Gisele με την αδερφή της στο spa Les Sources de Caudalie. 

gisele1.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα