Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 16-22/10

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 16 ο Ήλιος στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται. Στις 17 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 19 στο Ζυγό, φέρνοντας εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 22 ο Άρης περνάει στο Ζυγό, αυξάνοντας την κοινωνικότητα και τις νέες επαφές. Θα έχετε την ευκαιρία να περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα προκύπτουν πιο εύκολα συνεργασίες. Μικρές υποχωρήσεις κρίνονται απαραίτητες για να προχωρήσουν ευκολότερα τα σχέδιά σας.

ΚΡΙΟΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχθείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Μια καλύτερη περίοδος θα αρχίσει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πολύ ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε άμεσα τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στο συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως, πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση. Μια καινούρια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε. Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούρια εμπειρία. Έχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά που βαδίζετε. Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας. Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε για μια ακόμα φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό. Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας, θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν στο να κερδίζετε εντυπώσεις. Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης, θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού. Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ’ επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που μέχρι τώρα δε μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα. Η καταστάλαξη σε νέα δεδομένα θα επιφέρει αλλαγές στις μέχρι τώρα προτεραιότητές σας. Οι έξυπνες λύσεις θα ενισχύσουν στο να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποδίδουν παραπάνω από όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό σας τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε να μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χειρίζεστε το λόγο τόσο καλά που δε θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία μες τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές. 
Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με το σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. 

ΙΧΘΥΣ: Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του. Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δε θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας. Εάν ωστόσο δε σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές