Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Eβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 15 έως 22/6

Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο: "H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη"



  Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο, σας μπερδεύει συναισθηματικά κάνοντάς σας ανίκανους να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε και να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι εν μέρει προβληματική, γι’ αυτό μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα για οτιδήποτε ακούσετε. Προτιμήστε να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που κρύβουν παγίδες. Στις 20 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. Στις 21 η Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αυξάνει τις απαιτήσεις τόσο τις δικές σας όσο και των γύρω σας, ενώ ο εκνευρισμός που θα υπάρχει σε γενικό επίπεδο θα προκαλέσει σύγχυση και θα σας μπερδέψει συναισθηματικά. Μην αφήσετε άσχημες πλευρές του χαρακτήρα σας να βγουν στην επιφάνεια, καθώς ο εγωισμός, η καχυποψία και η κυκλοθυμία, θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Προτιμήστε να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας και να σκεφτείτε ποιες αλλαγές μπορούν να σας προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

 

ΚΡΙΟΣ: Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους. Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Οι πιθανότητες μιας καινούριας σχέσης είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στην εξυγίανση και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς σας συνεργάτες και εκθέστε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν. Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ότι σας αξίζει. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται. Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη. Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.

 

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί. Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν επάνω σας για να ανέβουν. Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, γιατί μόνο με το διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από το συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες του εργασιακού σας χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα. Καλό είναι να μην κολλήσετε στην επιφάνεια και να ψάξετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Εάν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να τις ξεπεράσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε πρέπει να βρουν τώρα κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε, αλλά να αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτό το μήνα θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η βδομάδα να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική, ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε αφού θα έχετε παράλληλα και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως, χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βδομάδα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική σας διάθεση. Μια που αρκετά από τα επαγγελματικά σας θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές του ιδιότητες και μη γυρνάτε  συνέχεια σε κείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής σας ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο να δοκιμαστεί η σχέση στο χρόνο, για να είστε σίγουροι για το αν θα πρέπει να αφεθείτε. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε ή να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής πρέπει εσείς να φτιάξετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι και οι τάσεις δείχνουν ότι θα το πετύχετε. Για να μη συγχέετε τα σοβαρά με τα ευτράπελα, βάλτε μια τάξη στα έντονα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και στον οικογενειακό.


 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα