Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 26/12 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Πραγματοποιείται στο αγαπημένο ζώδιο της Σελήνης - τον Καρκίνο.



σας πλήρως. Είτε στο παρελθόν είτε στο παρόν, οι συναισθηματικές σας εμπειρίες λένε μια ιστορία που θα συνεχίσει να διαμορφώνει την ατομική σας πραγματικότητα. Η αλήθεια δεν είναι πάντα όμορφη, γι' αυτό μη φοβάστε να αναγνωρίσετε αυτό που σας διαφωτίζει αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό, να θυμάστε πάντα ότι τα συναισθήματά σας ισχύουν.

Κυβερνούμενος από το διαρκώς μεταβαλλόμενο φεγγάρι, ο Καρκίνος είναι σύμβολο του θεϊκού αρχέτυπου της μητέρας. Μπορεί να είναι τόσο θρεπτικό όσο και καταστροφικό, παρόμοιο με τη μήτρα μιας μητέρας, καθώς έχει τη δύναμη να κρατά τον άπειρο κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης στον πυρήνα του. Αυτό το βασικό ζώδιο του νερού σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε μέσα σας και να ανακαλύψετε τι σας τρέφει πραγματικά από μέσα προς τα έξω. Σε τελική ανάλυση, εκτός από την αναπαράσταση θεμάτων γύρω από το σπίτι και την οικογένεια, ο Καρκίνος μπορεί να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα σας δεν είναι κοντά σας για να σας φροντίσει. Η μητρική πλευρά της οικογένειάς σας κρατά το κλειδί για τη μαγεία αυτού του ζωδίου του νερού, καθώς μεταφέρει μια θάλασσα προγονικής σοφίας και μητριαρχικής μαγείας.

Πώς η Πανσέληνος στον Καρκίνο 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον Καρκίνο φωτίζει το πιο προσωπικό σημείο στον χάρτη σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα αισθάνεστε πολύ περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να παραδεχτείτε. Παρόλο που δεν αισθάνεστε άνετα με την ευπάθειά σας, είναι πιθανώς καλύτερο να κυματίζετε τη λευκή σας σημαία αντί να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να κρατήσετε ψηλά αυτή την αρειανή πανοπλία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις αναδρομές που είναι ζωντανές και αναπνέουν στη συναισθηματική μνήμη και το υποσυνείδητό σας. Γιατί να μπείτε στον κόπο να αντισταθείτε; Οι παραδόσεις που δημιουργήσατε είναι μια αντανάκλαση των αξιών που έχουν ενσταλάξει στην καρδιά σας, ακόμη και εκείνων που μπορεί να προέρχονται από έναν τόπο πόνου. Έχετε χτίσει ένα σταθερό σπίτι μέσα και γύρω σας, και αυτός είναι ακόμη περισσότερος λόγος για να γιορτάσετε.

Ταύρος

Το να είσαι σταθερό ζώδιο της γης μπορεί να εξηγήσει γιατί είσαι τόσο εντυπωσιακά περιορισμένος, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να κρατήσεις για τον εαυτό σου, Ταύρε. Περνώντας πάνω από τον τρίτο οίκο επικοινωνίας, τους γείτονες και τους άμεσους κύκλους σας, τα πάντα, από τις σκέψεις σας μέχρι τις συνομιλίες σας, θα είναι βαριά από διάθεση κάτω από τη φετινή πανσέληνο στον Καρκίνο. Εάν έχετε ανάμεικτα συναισθήματα για έναν συγγενή ή αγωνίζεστε να αντιμετωπίσετε αντικρουόμενα συστήματα πεποιθήσεων, θεωρήστε αυτή την ευκαιρία να πείτε την αλήθεια σας και να κάνετε μια πολυαναμενόμενη συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Με την υποστήριξη του πλούσιου Δία που αστράφτει στο ζώδιό σας, οι νέες αξίες σας γειώνονται και υποστηρίζονται.

Δίδυμοι

Να είστε βέβαιος να μολύβι σε περισσότερο χρόνο για αυτοφροντίδα και αγάπη για τον εαυτό, Δίδυμοι. Σε τελική ανάλυση, έχετε ξεπεράσει και μόνοι σας, χτίζοντας και επιμελώντας ένα ασφαλές καταφύγιο που μπορείτε να ονομάσετε δικό σας, ειδικά όταν κοιτάζετε πίσω στη νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 17 Ιουλίου ως σημείο εκκίνησης. Συναισθηματικά, νομισματικά, και ίσως ακόμη και αισθητικά, η πανσέληνος του Δεκεμβρίου θέτει στο προσκήνιο τις προσπάθειές σας και τη συνολική σας συγκομιδή, που φυσικά αντανακλούν την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας. Εάν βρίσκεστε αντιμέτωποι με άβολες συζητήσεις που αφορούν τη σύνδεσή σας με ένα σημαντικό άλλο άτομο, μην χάνετε αυτή τη στιγμή του πλήρους κύκλου, ειδικά εκείνες που δεν συμβάλλουν στην αίσθηση της σταθερότητάς σας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος.

Καρκίνος

Η καρδιά σου είναι γεμάτη κάτω από το φεγγάρι, Καρκίνε. Εάν πλημμυρίζετε από συναισθήματα, δεν υπάρχει λόγος να αποφύγετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Αντίθετα, είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν συναισθήματα αυτή τη στιγμή, μερικά από τα οποία έπρεπε ακόμη να αναγνωρίσετε μέχρι αυτή τη στιγμή. Εάν βιώσατε παραμέληση ή απάθεια από μια κοινότητα ατόμων μια φορά κι έναν καιρό, αυτή η λοχεία θα μπορούσε να είναι εξίσου ενεργητική όσο και θεραπευτική για το εσωτερικό σας παιδί. Η εμπειρία αυτής της αίσθησης του ανήκειν, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα, θα μπορούσε να είναι γλυκόπικρη. Κάποιοι θα το ονόμαζαν ακόμη και «ανεμεία», που είναι μια βαθιά λαχτάρα και νοσταλγία για ένα παρελθόν που δεν έχετε ζήσει ποτέ. Γιορτάστε πόσο μακριά έχετε φτάσει, ακόμα κι αν αυτό συνίσταται στο να κοιτάζετε πίσω στην αρχή, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Το να είσαι παρών αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο ικανοποιητικό από ό,τι φαντάζεσαι. Διαβάστε το πλήρες μηνιαίο ωροσκόπιό σας εδώ.

Λέων

Μπορείς να τρέξεις αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς από την αλήθεια, Λέων. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να καταπιέσετε, να αγνοήσετε και να σαρώσετε κάτω από το χαλί, ειδικά όταν όλη η χαρά και ο πόνος που έχετε βιώσει συνεχίζουν να παραμονεύουν στα βάθη του υποσυνείδητου σας. Η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Καρκίνο θα φωτίσει τον 12ο οίκο της ιδιωτικής ζωής, της παράδοσης, του αυτοσαμποτάζ και των ασυνείδητων μοτίβων που αναζητάτε στη μοναξιά σας. Αν και είστε από αυτούς που φοράτε την καρδιά σας στο μανίκι σας, το να αφήνετε τα συναισθήματά σας να ρέουν είναι πιο εύκολο να το πείτε παρά να το κάνετε, αλλά να μια ευκαιρία να το θεραπεύσετε. Είναι εντάξει να αποδεχτείς αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις, αλλά μην ξεχνάς τι έχεις κερδίσει στη διαδικασία.

Παρθένος

Οι γιορτές είναι πάντα μια δικαιολογία για να μαζευτείτε με τους αγαπημένους σας και με την πανσέληνο του Δεκεμβρίου να ενεργοποιεί τον 11ο οίκο των ενώσεων, των δικτύων και των υποθέσεων της κοινότητας, είναι ακόμη περισσοτερο λόγος για να γιορτάσετε τους φίλους που έχουν γίνει οικογένεια με τα χρόνια. Αντίθετα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι μια ομάδα στην οποία κάποτε βιώσατε την αίσθηση του ανήκειν δεν έχει πλέον απήχηση σε εσάς και τις νέες αξίες σας. Η απόφαση να ξεκινήσετε νέες παραδόσεις ή ίσως να κόψετε δεσμούς με αυτήν την κοινότητα ατόμων θα μπορούσε κάλλιστα να σας τραβήξει τα κορδόνια της καρδιάς σας, αλλά η διαισθητική απόφαση να προχωρήσετε είναι η μόνη επικύρωση που χρειάζεστε. Οι συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα ζεσταθούν στο εσωτερικό μέτωπο, οπότε προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από το ανάδρομο χάος του Ερμή.

Ζυγός

Είναι αδύνατο να αντισταθείς στην απόλυτη λάμψη σου κάτω από την πανσέληνο, ειδικά επειδή φτάνει στο αποκορύφωμά της μέσω του πιο δημόσιου σημείου του χάρτη σου. Ωστόσο, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει τον κύκλο ενός επαγγελματικού έργου ή μιας επαγγελματικής προσπάθειας εκτός από την προσοχή που θα λάβετε. Είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε αν ο δρόμος της επιλογής σας είναι σε ευθυγράμμιση με τις αξίες, τις παραδόσεις και τα συναισθηματικά σας θεμέλια. Μια γυναικεία φιγούρα αυθεντίας ή ένας εξέχων γονέας θα μπορούσε επίσης να είναι βασικός παίκτης αυτή τη στιγμή, ειδικά κάποιος που εκτιμάτε ιδιαίτερα. Μια σημαντική συνεργασία θα μπορούσε επίσης να παίξει, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε σύγκρουση όσον αφορά τις οικονομικές αξίες και τα συστήματα παράδοσης στη διαδικασία. Η σύγκρουση είναι σχεδόν αναπόφευκτη, αλλά είστε ένας γοητευτικός διπλωμάτης, οπότε κάντε ό,τι κάνετε καλύτερα.

Σκορπιός

Τίποτα δεν πρέπει να παραμείνει ίδιο, αλλά η προσωπική σας πρόοδος είναι μια αντανάκλαση της πνευματικής σας ανάπτυξης. Όταν κοιτάζετε πίσω στην παιδική σας ηλικία και τις πρώιμες εμπειρίες σας, σκεφτείτε πώς έχει εξελιχθεί έκτοτε η αντίληψή σας για το σπίτι και την οικογένεια. Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον Καρκίνο θα αγγίξει τον εκτεταμένο ένατο οίκο της αυτοανακάλυψης σας και μια νέα προοπτική φτάνει ακριβώς στην ώρα του για αυτό το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο. Η απόφαση να αναζωπυρώσετε μια σχέση θα μπορούσε επίσης να προκύψει από αυτό το φεγγάρι, καθώς επιλέγετε να είστε πιο εκφραστικοί σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δεν υπάρχει τέλειο πράγμα, οπότε μην αποθαρρύνεστε αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Όλα μπαίνουν στη θέση τους όπως θα έπρεπε.

Τοξότης

Το να μοιράζεσαι είναι φροντίδα, ακόμα κι όταν δεν έχεις απαραιτήτως διάθεση να μοιραστείς, Τοξότη. Η συνάντηση ενός σημαντικού άλλου στα μισά του δρόμου θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθηματική ενέργεια κάτω από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, καθώς θα πυροδοτήσει τον όγδοο οίκο σας με οικείες ενώσεις και ενεργητικές ανταλλαγές, αλλά δεν είναι ψέματα όταν λένε: «Παίρνεις αυτό που δίνεις». Εάν υπήρξε έλλειψη ισορροπίας ή ίσως αδικίες γύρω από τη σύνδεσή σας με την οικογένεια, βλέπετε τις επιπτώσεις από πρώτο χέρι. Ευτυχώς, με την υποστήριξη του ουράνιου κυβερνήτη σας, του Δία, και του υπεύθυνου εργασιών Κρόνου, έχετε την αυτοπεποίθηση να αφοσιωθείτε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα και να θέσετε βασικούς κανόνες προχωρώντας. Σκεφτείτε, λοιπόν, πριν πείτε κάτι για το οποίο μετανιώνετε, επειδή ο ανάδρομος Ερμής είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει το μικρόφωνο.

Αιγόκερως

Η ιδέα της ομαδικότητας είναι στο επίκεντρο για σένα αυτή τη στιγμή, Αιγόκερε. Αν σας έχει λείψει κάποιος που αγαπάτε στην καρδιά σας ή ίσως σκέφτεστε αν θα δεσμευτείτε σε μια ολοκαίνουργια συνεργασία, είναι χάρη στην πανσέληνο στον Καρκίνο, καθώς θα πυροδοτήσει τον έβδομο οίκο των σχέσεων, της συντροφικότητας και άλλων ανθρώπων. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε διχασμένοι για την ανάμειξη των επιχειρήσεων με την ευχαρίστηση αυτή τη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη τον προσωπικό δεσμό που μοιράζεστε με κάποιον έναντι του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει τη δομή του ιδρύματός σας. Αν και είναι πιο πιθανό να δώσετε προτεραιότητα στη λογική έναντι της διαίσθησης, το να ακολουθείτε την καρδιά σας και να οδηγείτε με αγάπη δεν το αισθάνεστε ποτέ τόσο καλά.

Υδροχόος

Η αποτοξίνωση μετά τις διακοπές δεν χρειάζεται πάντα να μετατρέπεται σε δίαιτα, Υδροχόε. Η ψυχική σας υγεία τονίζεται κάτω από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου στον Καρκίνο, οπότε αρκεί κάτι τόσο απλό όσο να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αποσυμπιεστείτε από το χάος των Χριστουγέννων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχετε τι φέρεται στην προσοχή σας σχετικά με την ψυχική, σωματική και πνευματική σας ευεξία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Σελήνη κορυφώνεται στον έκτο οίκο της υγείας σας και σε ένα ζώδιο όπως ο Καρκίνος, είναι σημαντικό να είστε διακριτικοί με το τι καταναλώνετε και εάν συμβάλλει στη θρέψη σας. Το ίδιο ισχύει για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τη γενική ενασχόλησή σας, γι' αυτό σκεφτείτε τι πρέπει να ενσωματωθεί στη ρουτίνα σας για το ύψιστο καλό σας.

Ιχθύς

Αφήστε το εσωτερικό σας παιδί να βγει να παίξει, Ιχθύ. Ένα νέο σύνολο αξιών και πεποιθήσεων θα μπορούσε να επηρεάσει τον ορισμό της χαράς σας αυτές τις γιορτές, καθώς η πανσέληνος αυτού του μήνα θα πυροδοτήσει τον πέμπτο οίκο της αγάπης, των παιδιών, των έργων πάθους και της έκφρασης του εαυτού σας. Πέρασαν μερικοί επίπονοι μήνες (χάρη στον υπεύθυνο εργασιών Κρόνο στο ζώδιό σας), αλλά αρχίζετε επίσης να βλέπετε τους καρπούς του κόπου σας και δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από αυτό. Μια ξαφνική επιφοίτηση θα μπορούσε επίσης να επικυρώσει μια συναισθηματική εμπειρία που κλειδώσατε στην καρδιά σας μια φορά κι έναν καιρό. Αφήστε αυτές τις στιγμές να χρησιμεύσουν ως δάσκαλοι, αν όχι κάποια επικύρωση που χρειάζεστε τόσο πολύ.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα