Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου

Είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας



ΚΡΙΟΣ: Η καλυτέρευση του οικονομικού σας τομέα είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ότι έχετε τύχη δεν σημαίνει πως πρέπει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, γιατί υποτιμάτε τις αδυναμίες σας και υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βάσεις που έχετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά καλές, οπότε επενδύστε σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασφαλίστε ό,τι έχετε καταφέρει τόσο καιρό με την αξία σας και κόπο, γιατί είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, οπότε μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Με εξυπνάδα και χιούμορ μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά θα είστε πιο γοητευτικοί και έτοιμοι για κατακτήσεις. Μπορείτε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τις συνέπειες και τις εναλλακτικές.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τον ψυχολογικό σας κόσμο και ρυθμίστε τις υποθέσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που χρειάζεται και μην παρασύρεστε συναισθηματικά από εξωτερικές επιρροές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που σας αφορούν πολύ αλλά δεν μπορούν πάντα να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας σε άσκοπες ενέργειες. Δείτε πιο καλοπροαίρετα τα πράγματα, γιατί έχετε ακόμα να κάνετε πολλά και άλλα τόσα για να διαφωνήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει αρκετή εύνοια στις σχέσεις σας, ώστε να ανοίξετε καινούριους δρόμους στον εργασιακό σας τομέα και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές καινοτομίες που θα ξεκαθαρίσουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την πρόοδο.

ΙΧΘΥΣ: Στον συγχρονισμό είναι αλήθεια ότι χάνετε αλλά έχετε καλές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συντονιστείτε για να μην ενεργείτε πρόωρα ή αργά.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα