Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 31/12/23 έως 6/1/24

Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω



Την 1η ο Δίας εισέρχεται σε ορθή πορεία στον Ταύρο και ο επαγγελματικός τομέας αρχίζει να ανθίζει και να αποφέρει θετικά αποτελέσματα και απολαβές. Η τύχη θα είναι συνοδοιπόρος σας, ενώ οι πιέσεις θα μειωθούν αισθητά και θα μπορείτε να κινείστε στους δικούς σας ρυθμούς. Εξασφαλίστε την προσωπική σας ησυχία, κρατώντας μακριά άτομα που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες, οπότε δώστε τέλος σε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω χωρίς νόημα. Στις 3 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Τοξότη, σας κάνει να λειτουργείτε με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 5 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερο και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ότι αποκομίζετε.

ΚΡΙΟΣ: Χαρίστε στους άλλους αυτό που θέλουν από εσάς και όχι αυτό που θέλετε εσείς να δώσετε σε αυτούς. Διατηρήστε αποστάσεις εκεί που βλέπετε ότι δεν έχετε περιθώρια. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα. Οι συγκινήσεις σάς δίνουν τροφή για να προχωρήσετε στη ζωή, αλλά καλό θα ήταν να προωθήσετε στη θέση της απογοήτευσης τη θετική σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες ιδιορρυθμίες θα στοιχίσουν για λίγο την ηρεμία σας. Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Πολλές φορές θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα θα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα. Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν. Ό,τι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν. Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί. Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Κάντε τα απαραίτητα βήματα ώστε να αποδεσμευτείτε από τρίτους που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να προσεγγίσετε αυτό που σας προβληματίζει, οπότε μη στοχεύετε σε φανταστικές υποθέσεις. Εάν δεν ακολουθήσετε δρόμους που ξέρετε καλά να χειριστείτε θα υπάρξουν επιπτώσεις. Σιγουρευτείτε για αυτό που θέλετε να κάνετε πριν το πράξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με σωστό χειρισμό του λόγου θα καταφέρετε να προκαλέσετε συναισθήματα και να επηρεάσετε θετικά, ακόμα και πρόσωπα που θεωρείτε ανένδοτα σε αυτά που θέλετε. Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά η σταθερότητα θα είναι πιο αποτελεσματική. Εάν όμως έχετε σκοπό να κάνετε αλλαγές τολμήστε το. Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν έχετε ακόμα αναστολές για το πώς θα εκφράσετε τα αισθήματά σας τότε καλό είναι να μην το κάνετε. Μην παρουσιάζετε τις δικές σας προθέσεις σαν ανάγκες των άλλων. Οι ευθύνες πρέπει να μοιράζονται ανάλογα στους συνεργάτες σας και όχι να τις επιβαρύνεστε όλες εσείς, καθώς έτσι αφήνετε την προσοχή σας να διασπάται. Μην κρύβεστε από άτομα που σας γνωρίζουν καλά γιατί θα σας προδώσει η στάση και η συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές από τις επιδιώξεις σας θα αρχίσουν να εκπληρώνονται, γι’ αυτό κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και μη βασιστείτε σε υποσχέσεις. Εάν έχετε αμφιβολίες για τις προθέσεις των άλλων είναι προτιμότερο να το πείτε, διαφορετικά θα θυμώσετε πολύ. Μην αφήνετε να σας βάλουν στη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για τις επιλογές σας. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως νιώσετε πελαγωμένοι από τις καινούριες ευθύνες, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθήστε για καλή επικοινωνία. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να συμβιβάσετε και όχι να διαλύσετε καταστάσεις. Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό. Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίησή σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι. Μη συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν. Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα. Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες. Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ. Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς. Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας. Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στον βαθμό που μπορείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα