Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2024

Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει



ΚΡΙΟΣ: Στις 5 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερο και παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δεν θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Παρά τις όποιες δυσκολίες αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Την 1η ο Δίας περνάει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και πλέον θα αρχίσετε να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια. Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται. Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντάς τα. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας. Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατά τη διάρκεια της βδομάδας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια. Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις. Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερο και η λέξη κλειδί θα είναι καλαισθησία, η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση.

ΛΕΩΝ: Στις 25 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές. Όπως και να έχει θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς, οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο. Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας προκειμένου να γράφετε ένα σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 15 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερο, φέρνοντάς σας κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που η συναισθηματική τους στήριξη, αλλά και η συμβολή τους γενικά θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε. Ξεπεράστε την κακή συνήθεια που έχετε όταν σας δίνουν απλόχερα οι άλλοι από μόνοι τους να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε ακόμη περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα που θα τα έχετε προκαλέσει από μόνοι σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειοψηφία τους αποδοτικές και θετικές για τη μελλοντική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας δημιουργηθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις και θα κληθείτε να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες. Γι’ αυτό και μόνο τον λόγο αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Επίσης, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η βδομάδα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε καινούριες κατακτήσεις. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε. Στις 27 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στον Ταύρο, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στα υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 3 ο Ερμής σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, δεν θα σας αφήσει να βαλτώσετε, αφού οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο επώδυνα. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 11 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δε θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους δεσμευμένους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα κουράσει τον σύντροφό σας παρά τις καλές προθέσεις που θα έχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 21 με τον Πλούτωνα να περνάει στο ζώδιό σας, δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής. Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δεν γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές. Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες.

ΙΧΘΥΣ: Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα με τον σύντροφό σας, θα χρειαστούν στρατηγική για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ό,τι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιον τρόπο τη σχέση σας. Εξάλλου, η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε, θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα