Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Λέων - Αστρολογικές Προβλέψεις 2024

Τη νέα χρονιά θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα απολαύσετε συναρπαστικές ρομαντικές εμπειρίες



Το 2024 θα είναι μια συναρπαστική και τυχερή χρονιά για εσάς με καταιγίδα θετικών πλανητικών κινήσεων, που θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για αγάπη, χρήματα και επιτυχία σταδιοδρομίας. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, θα σας φέρει καλή τύχη και ευημερία, ενισχύοντας τον οικονομικό σας τομέα και παρέχοντάς σας νέες ευκαιρίες. Χτίστε γερά θεμέλια για το μέλλον σας, μένοντας επικεντρωμένοι σε μακροπρόθεσμους στόχους και κάνοντας έξυπνες επενδύσεις.

Τη νέα χρονιά θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα απολαύσετε συναρπαστικές ρομαντικές εμπειρίες, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε, οδηγώντας σε ανάπτυξη και επιτυχία την επαγγελματική σας ζωή. 

Από τον πρώτο μήνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σας, στον τρόπο που τις προσεγγίζετε και τις διαχειρίζεστε, στους ανθρώπους που προσελκύετε, αλλά και στο τι θέλετε και χρειάζεστε στις σχέσεις. Μπορείτε να εστιάσετε σε παλιά ζητήματα που σας έχουν εμποδίσει να σφυρηλατήσετε ορισμένους δεσμούς με υγιείς τρόπους και να πάρετε μαθήματα για το παρελθόν ώστε να δημιουργήσετε καλύτερους στο μέλλον.

Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τις αρχές Ιούνη, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα εργασιακά σας θέματα. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό και θα προχωρήσετε με πιο ανοιχτό μυαλό.

Μπορεί το πρώτο εξάμηνο να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα σας αποθαρρύνουν στο να επενδύσετε σε μικρές επιχειρήσεις που σχεδιάζετε να δημιουργήσετε, καθώς όλοι θα τις θεωρούν χάσιμο χρόνου, ωστόσο, γνωρίζετε τις ηγετικές σας ικανότητες και θα αναλάβετε τα ηνία, οπότε θα αρχίσετε να επενδύετε και να δουλεύετε μόνοι σας, παρόλο που όλοι θα είναι εναντίον σας.

Προσπαθήστε να έχετε υγιείς διεξόδους όταν νιώθετε απογοητευμένοι, ώστε να είστε σε θέση να διαχειριστείτε και να εργαστείτε σε κραυγαλέα ζητήματα πριν σας κυκλώσουν. Εστιάστε στις δεύτερες ευκαιρίες, είτε τις ζητήσετε εσείς, είτε σας τις ζητήσουν.

Σχέσεις & Έρωτας

Θα υπάρξουν άφθονες ρομαντικές συναντήσεις που θα περιέχουν σχεδόν τα πάντα, κτητικότητα, δράμα, ζήλια, που θα καταφέρετε να τα γυρίσετε υπέρ σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον που συμφωνεί με τις απόψεις σας, μια που μέχρι στιγμής στις περισσότερες σχέσεις σας η προσωπικότητά σας δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα λόγω του εγώ σας, αλλά και λόγω του πώς βλέπετε την αγάπη.

Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σας μέσω του διαλόγου, για να ηρεμήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν αντί να κάνετε αρνητικές ενέργειες αν θέλετε στη συνέχεια να υπάρξουν στιγμές χαράς και αρμονίας με το ταίρι σας.

Τον Απρίλιο δώστε προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Αντιμετωπίστε ζητήματα που εμποδίζουν στο να υπάρξει ηρεμία στο χώρο σας, ώστε στη συνέχεια να νιώσετε συναισθηματικά πιο σταθεροί και ασφαλείς. Προσφέρετε υποστήριξη σε αγαπημένα πρόσωπα ή σε αυτούς που θεωρείτε οικογένεια και απολαύστε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ενισχύστε τις σχέσεις μαζί τους και θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ενθουσιώδεις.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το 2024 υπόσχεται συναρπαστικές ευκαιρίες στην καριέρα σας, με σταθερότητα και καινοτομία στα επαγγελματικά σας. Σίγουρα δε θα σας λείπει η πειθαρχία και η αποφασιστικότητα και θα βοηθήσουν να αναλάβετε πιο δύσκολα έργα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να προσεγγίσετε τους στόχους και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας με έναν νέο τρόπο και να ανοίξετε περισσότερες πόρτες. 

Να είστε προνοητικοί και ανοιχτόμυαλοι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ευκαιρίες σταδιοδρομίας, αλλά και για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις που θα αγκαλιάσουν νέες ευκαιρίες. Παραμένοντας συγκεντρωμένοι, θα τις μετατρέψετε σε διαρκή επαγγελματική επιτυχία. Παραμείνετε ενθουσιασμένοι από τη δουλειά που κάνετε και αν δεν έχετε πάθος επικεντρωθείτε στην προσπάθεια να βρείτε κάτι νέο. Αναλάβετε νέα έργα και εστιάστε σε αυτό που θα σας ενθουσιάσει να το κάνετε.

Τη νέα χρονιά δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα έσοδά σας, καθώς θα υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση και θα σας οδηγήσουν σε δυνατότητες προσωπικής και οικογενειακής ανάπτυξης με βάση την επαγγελματική εξέλιξη. Μιλήστε με συνεργάτες για νέα έργα που θα προσελκύσουν έσοδα και σταθερότητα. Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας, καθώς θα δεχθείτε και απροσδόκητα δώρα.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές κινούμενοι έξυπνα και δημιουργικά. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να επενδύσετε περισσότερα στα σχέδιά σας. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

Υγεία

Ο υπερβολικά δραστήριος τρόπος ζωής που θα προσπαθείτε να διατηρείτε, ίσως θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας, καθώς οτιδήποτε ακραίο μπορεί να είναι επιβλαβές. Εάν το σώμα σας αρχίζει να αισθάνεται εξαντλημένο, είναι απαραίτητο να επενδύσετε χρόνο στο να ξεκουραστείτε. Πιθανότατα κάποιες φορές να αισθάνεστε άγχος και νευρικότητα, αλλά όλα μπορούν να βελτιωθούν. Θα έχετε αρκετή ενέργεια μέχρι και τον Ιούνιο, οπότε μάθετε να τη διοχετεύετε σωστά.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Οι επαγγελματικές και επιχειρηματικές σας δραστηριότητες θα αντιμετωπίσουν αλλαγές, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προκαλέσουν άγχος.

Φεβρουάριος: Η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ η πρόοδος στην καριέρα μπορεί να επιτευχθεί με τη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

Μάρτιος: Θα υπάρχει έντονος ενθουσιασμός και η διάθεση να καταβάλλετε ποικίλες προσπάθειες για να πετύχετε τα σχέδιά σας.

Απρίλιος: Να περιμένετε ανάπτυξη στον επαγγελματικό και στον επιχειρηματικό σας τομέα. Οι προσωπικές σχέσεις μπορούν να γίνουν αρμονικές μέσα από συζητήσεις.

Μάιος: Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα, αλλά να αναμένετε μερικά προβλήματα στην καριέρα σας.

Ιούνιος: Η επαγγελματική ανάπτυξη και η οικονομική σας ευημερία θα είναι εξαιρετικά. Οι προοπτικές για να πετύχετε τους στόχους σας θα είναι πολύ ενθαρρυντικές.

Ιούλιος: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε λάθος ανθρώπους.

Αύγουστος: Παραμείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε τους την αγάπη και τη στήριξή σας.

Σεπτέμβριος: Βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας, ώστε να ξεπεράσετε ευκολότερα εμπόδια που θα σταθούν στο δρόμο σας.

Οκτώβριος: Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο, παρόλο που τα θέματα καριέρας θα προχωρούν απελπιστικά αργά.

Νοέμβριος: Θα διανύσετε ένα μήνα πιέσεων σε οικονομικά θέματα, ενώ στα προσωπικά σας θα υπάρχει ηρεμία και αρμονία.

Δεκέμβριος: Θα συνεχίσετε να πιέζεστε σε οικονομικά θέματα, οπότε αφιερώστε τον περισσότερο χρόνο σας στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

 

Συμβουλή

Για να δείτε τη ζωή σας να πηγαίνει μπροστά και τις προσπάθειές σας να ανταμείβονται, επιλύστε όσα προβλήματα υπάρξουν ζητώντας βοήθεια και επαγγελματική καθοδήγηση. Οι ευκαιρίες θα έρθουν στον δρόμο σας και μπορείτε να τις πάρετε και να τρέξετε μαζί τους. Πάρτε πρωτοβουλίες για αυτά που θέλετε και μπορείτε και κάντε τα πράγματα να συμβούν. 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα