Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τοξότης – Αστρολογικές Προβλέψεις 2024

Νέες σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο, ενώ φρέσκος αέρας θα πνέει σε θέματα αγάπης και πάθους



Θέστε τους στόχους στη ζωή σας για το 2024, βελτιώνοντας την ποιότητα αυτών που επιθυμείτε και προσθέτοντας περισσότερη χάρη και ομορφιά στις επιδιώξεις σας. Σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας, αποφεύγοντας να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση τους πρώτους δύο μήνες, εάν πρώτα δεν έχετε αξιολογήσει όλες τις επιλογές. Αν πρέπει να ολοκληρώσετε κάτι, κάντε το αργότερα.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη για εσάς και αρκετές φορές σας φάνηκε σκληρή, αφού έπρεπε να εργαστείτε επιμελώς για να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια και δυσκολίες της καθημερινότητας. Όμως, φέτος δεν θα είστε μόνοι σε αυτό το ταξίδι. Οι συνεργάτες σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας προσφέρουν ακλόνητη υποστήριξη.

Βέβαια, ο πρωταρχικός σας στόχος για το 2024, παραμένει ίδιος με τον προηγούμενο που ήταν το κυνήγι του πλούτου. Ωστόσο, ο τρόπος που τον βλέπετε πια και τον ορίζετε έχει εξελιχθεί. Δεν τον αντιμετωπίζετε πλέον ως τραπεζικό υπόλοιπο που σημαίνει μόνο οικονομική ασφάλεια, αλλά θεωρείτε πως σας προσφέρει χάρη και ομορφιά.

Από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, πάρτε τολμηρές και δημιουργικές αποφάσεις για τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σας σχέδια. Νέες σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο, ενώ φρέσκος αέρας θα πνέει σε θέματα αγάπης και πάθους. Συγκεντρωθείτε στα καθημερινά σας καθήκοντα και ευθύνες και αντιμετωπίστε τα, γιατί δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν.

Με την είσοδο του καλοκαιριού ενισχύστε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς θέματα συνεργασίας θα έρθουν στο προσκήνιο. Σκεφτείτε τρόπους και μέσα που μπορείτε να τις δομήσετε και να δημιουργήσετε ισχυρότερες βάσεις. Κάποια χρηματικά απροσδόκητα κέρδη μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας και πριν τελειώσει ο Αύγουστος, η ζωή σας θα είναι πιο εύκολη και τα καθημερινά προβλήματα δε θα είναι πλέον τόσο σημαντικά.

Ο Σεπτέμβριος θα σας τοποθετήσει στην κορυφή, μια που οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν.

Άρα είναι η στιγμή να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες στο επαγγελματικό μέτωπο και με τόλμη να διεκδικήσετε τα «θέλω» σας. Να θυμάστε πως κανείς δεν θα σας δώσει τίποτα αν δεν το απαιτήσετε.

Σχέσεις & Έρωτας

Το 2024 θα έχετε πράγματι τύχη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα ευνοηθούν σημαντικά οι συνεργασίες, η διπλωματία και η προσωπική σας ανάπτυξη, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες που θα σας στηρίξουν στους στόχους σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφύγετε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπερβολική αισιοδοξία που δεν έχει λόγο, διατηρώντας ταυτόχρονα δικαιοσύνη για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις θετικές επιρροές.

Το κάρμα του παρελθόντος μπορεί να σας ενθαρρύνει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να την ενισχύσετε, αφού το πλανητικό σκηνικό δε φαίνεται να ευνοεί ιδιαίτερα τα περιστασιακά «πετάγματα». Και αυτό μη νομίζετε πως θα ισχύει μόνο για τις συναισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και σε επαγγελματικό επίπεδο θα χρειαστεί πειθαρχία στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον σας.

Θα βρείτε την ευτυχία μέσα στις σχέσεις σας, με συναρπαστικές και παθιασμένες εμπειρίες. Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε για μια χρονιά γεμάτη γεγονότα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα και να ανακαλύψει το χαμένο πάθος. Το πλανητικό σκηνικό του 2024, θα αφυπνίσει τα πιο απίθανα ένστικτά σας για να εμπλουτίσετε τις σεξουαλικές σας δραστηριότητες. Όλες οι διαφορές θα πρέπει να επιλύονται φιλικά μέσω διαλόγου και συνεννόησης και όχι με νεύρα και φωνές, για να διατηρηθεί το καλό κλίμα στις σχέσεις σας.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Σίγουρα ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτεί προσοχή και σωστό προγραμματισμό. Ο χειρισμός των καθημερινών εξόδων θα γίνει λίγο πιο δύσκολος, ειδικά αν συνεχίζετε να εστιάζετε σε μεγαλύτερους μελλοντικούς στόχους. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε υπάρχοντα χρέη, καθώς θα απαιτηθούν λύσεις έκτακτης ανάγκης.

Θα πρέπει να εξασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αφήνοντας πίσω παλιές και άσχετες υποχρεώσεις. Καθαρίστε το μυαλό σας από βάρη που δεν σας αναλογούν και ανοίξτε το δρόμο σε ένα πιο ευημερούν μέλλον. 

Απροσδόκητα έξοδα μπορεί να περιορίσουν τα κέρδη σας, οπότε αυτές οι αβέβαιες στιγμές θα απαιτήσουν αυξημένη επαγρύπνηση. Οι σχέσεις σας θα επηρεάσουν θετικά την οικονομική σας δύναμη, ενώ το να κάνετε ένα βήμα πίσω θα σας βοηθήσει να αποφύγετε οικονομικές αναποδιές.

Οι τελευταίοι δύο μήνες της χρονιάς, θα σας παρέχουν οικονομική ανακούφιση και σταθερότητα. Οι υπάρχουσες επενδύσεις θα αποφέρουν πολύ καλά κέρδη, ενώ και δραστηριότητες από το εξωτερικό θα είναι κερδοφόρες. Θα υπάρχουν εισροή χρημάτων ώστε να προβείτε και στην αγορά ορισμένων ειδών πολυτελείας που επιθυμείτε χρόνια να αποκτήσετε, αλλά να μην ξεχνάτε πως για να συνεχιστεί η οικονομική άνοδος πρέπει να λαμβάνετε πάντα συμβουλές από επαγγελματίες πριν κάνετε επενδύσεις.

Υγεία

Τη χρονιά που πέρασε υποφέρατε συχνά από αϋπνίες, αλλά φέτος θα ανήκουν στο παρελθόν. Θα έχετε άπλετο χρόνο για ξεκούραση και κατ’ επέκταση για ύπνο που θα είναι χρήσιμος για να αποφύγετε ιώσεις που θα σας κάνουν ευάλωτους. Από τον Απρίλιο επιλέξτε μια πιο ισορροπημένη διατροφή για να παραμείνετε σε φόρμα, ενώ από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος της χρονιάς μειώστε το άγχος και διατηρήστε όσο περισσότερο μπορείτε καλή ψυχολογία.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας της χρονιάς είναι ιδανικός για να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να προβείτε σε νέες επαφές.

Φεβρουάριος: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν σημαντικά, ενώ τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο αν είστε αισιόδοξοι.

Μάρτιος: Η επιτυχία θα επιτευχθεί αν παραμείνετε ανεξάρτητοι κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Απρίλιος: Η υπομονή θα είναι απαραίτητη για την επίτευξη των επαγγελματικών σας σχεδίων και στόχων. 

Μάιος: Οι δυνατότητές σας μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο εάν κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και ξεκινήσετε νέα έργα.

Ιούνιος: Να είστε συγκεντρωμένοι και επίμονοι για να πετύχετε τους στόχους σας και να προοδεύσετε στην καριέρα τους.

Ιούλιος: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οπότε βάλτε μακροπρόθεσμους στόχους για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

Αύγουστος: Μετατρέψτε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Οι σχέσεις σας και ειδικά οι συναισθηματικές θα είναι άκρως ευχάριστες.

Σεπτέμβριος: Οι ευκαιρίες για άνοδο και πρόοδο θα είναι διαθέσιμες μπροστά σας, οπότε διατηρήστε αρμονικές σχέσεις.

Οκτώβριος: Ζητήστε τη βοήθεια του κοινωνικού σας περίγυρου για να προχωρήσετε στη ζωή. Η ευτυχία μπορεί να επιτευχθεί με το να είστε διακριτικοί.

Νοέμβριος: Αποκολληθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος που σας κρατούν πίσω και σας αποσυντονίζουν. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει για εσάς.

Δεκέμβριος: Μην αφήστε τα καθημερινά προβλήματα να ρίξουν την ψυχολογία σας. Δοκιμάστε διάφορες επιλογές και θα πετύχετε.

Συμβουλή

Το 2024 η ζωή σας μπορεί να γίνει ευχάριστη με μια πιο θετική προσέγγιση στα προβλήματα που θα αντιμετωπίζετε. Ίσως δεν μπορέσετε να τα αποφύγετε οριστικά, αλλά μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική