Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ιχθύς – Αστρολογικές Προβλέψεις 2024

Προετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά και ό,τι σας επιφυλάσσει



Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το 2024 και ό,τι σας επιφυλάσσει. Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε, καθώς θα σας ωθήσει προς την προσωπική ανάπτυξη, την ωριμότητα και την υπευθυνότητα. Θα δεχθείτε άφθονες ευκαιρίες καριέρας και ευημερίας, ενώ θα μπορείτε να εστιάσετε και στην οικογένεια. Είναι η στιγμή να αγκαλιάσετε τα «θέλω» σας, να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και να κάνετε υπεύθυνες επιλογές.

Όσον αφορά τις προσωπικές σας αναζητήσεις, πρέπει να είστε έτοιμοι να καταβάλλετε προσπάθεια και να μείνετε προσηλωμένοι στις επιθυμίες σας. Ο ρόλος του θύματος φέτος δε θα σας ταιριάζει, ούτε η νοοτροπία, οπότε φροντίστε να απεγκλωβιστείτε από αυτά όσο μπορείτε πιο γρήγορα. Φροντίστε τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική σας υγεία. Η αγνόηση προειδοποιητικών σημαδιών δεν αποτελεί επιλογή, ενώ η λήψη προληπτικών μέτρων θα είναι μια έξυπνη κίνηση.

Το πρώτο εξάμηνο θα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για πρόοδο και τα μόνο που μπορεί να σας δημιουργήσουν μερικά εμπόδια, θα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και η απώλεια εστίασης.

Καθώς το 2024 θα ξετυλίγεται, η οικογένεια και το σπίτι θα γίνονται κεντρικά θέματα, με τους περισσότερους από εσάς να λαχταράτε για να ένα ήρεμο και περιποιητικό περιβάλλον. Μερικοί μπορεί να αναζητήσετε την ανεξαρτησία σας και να τολμήσετε να δημιουργήσετε το δικό σας καταφύγιο. Στο τελείωμα της χρονιάς θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή, καθώς ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και το άγχος θα σας γίνει τρομερός αντίπαλος, αναδεικνύοντας σας τη σημασία της υιοθέτησης μιας πιο υγιεινής καθημερινής ρουτίνας.

Αν και η χρονιά είναι γενικά θετική, να θυμάστε πως πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές προκλήσεις που θα σχετίζονται με την εξισορρόπηση των επαγγελματικών φιλοδοξιών, με τις οικογενειακές δεσμεύσεις, αλλά και την αντιμετώπιση εντάσεων μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Σχέσεις & Έρωτας

Το πρώτο τρίμηνο θα διατηρείτε χαμηλό προφίλ, αφού έχετε σκοπό να κάνετε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε για να βρείτε ποια είναι αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους στην προσωπική σας ζωή και ποια σας στερούν το χαμόγελο. Παρά τις προκλήσεις που θα υπάρχουν, έχει αυξηθεί η ικανότητά σας να αγαπάτε και έχετε αναπτύξει μια καλύτερη κατανόηση στην πολυπλοκότητα της ερωτικής ζωής.

Αν υπάρξουν προβλήματα με ορισμένα μέλη της οικογένειας το ίδιο διάστημα, θα υπάρξουν λύσεις που θα επιφέρουν την αρμονία στον οικογενειακό σας κύκλο. Καλλιεργήστε καλύτερες σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η επικοινωνία με γονείς και συγγενείς θα βελτιωθεί σημαντικά και τυχόν συγκρούσεις θα κλείσουν με ειρηνική επίλυση. 

Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τόσο για τον εαυτό σας και για τις επιλογές σας, όσο και για τη σχέση σας. Η πεποίθηση πως η ερωτική σας ζωή έχει γίνει στιβαρή σαν βράχος, θα σας ακολουθεί σε κάθε βήμα. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου, οι πειρασμοί που θα έρθουν στο προσκήνιο θα σας αποσυντονίσουν. 

Μπορεί να αισθανθείτε ξέγνοιαστοι και άνετοι να ερωτοτροπήσετε, αλλά η επιπολαιότητα σε εσάς που θα έχετε σοβαρή σχέση δε θα συγχωρεθεί τόσο εύκολα. Ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές που θα αγαπήσετε, μπορείτε να ζήσετε και μέσα στη σχέση σας. Άρα, δε χρειάζεται να τις ψάχνετε οπωσδήποτε έξω από αυτές.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το πρώτο τρίμηνο θα έχετε υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτό θα μηδενίσει τις αμφιβολίες που μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Τα βήματά σας θα είναι πιο σταθερά και θα προχωρήσετε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι η κατεύθυνσή σας είναι σαφής.

Από τα τέλη Μαΐου και μέχρι την επόμενη χρονιά, θα υπάρχει θετικότητα και επέκταση, κυρίως στους τομείς σπιτιού και περιουσίας, αλλά και της οικογένειας, ενώ δε θα σας λείπει και η τύχη σε διάφορες πτυχές της ζωής σας. Οπότε, είτε σκοπεύετε να ανανεώσετε το χώρο σας, είτε να ξεκινήσετε αγορές ιδιοκτησίες, το πλανητικό σκηνικό του 2024 θα λειτουργεί υπέρ σας.

Οι εμπειρίες που αποκομίσατε τη χρονιά που πέρασε, έχουν διαμορφώσει τη συνέχεια που υπόσχεται επιτυχία, σταδιοδρομία και οικονομική σταθερότητα. Οι προσπάθειές σας φέτος θα εδραιωθούν σε γερές βάσεις. Η σκληρή δουλειά θα αποφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα και το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα αναγνωρίσει την αξιοπιστία σας. 

Από τα τέλη Μαΐου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις μεγάλες δεσμεύσεις. Το να αναλαμβάνετε πολλά μπορεί να οδηγήσει σε χαμένες προθεσμίες και κατ’ επέκταση σε κακή ψυχολογία. Ναι μεν μπορείτε να δώσετε υποσχέσεις, αλλά πάντα αναγνωρίζοντας τη σημασία της ισορροπίας.

Συνειδητοποιώντας τα μαθήματα που έχετε πάρει, συνεχίστε τα σχέδιά σας με αυτοπεποίθηση και θα έχετε οικονομική ευημερία και επαγγελματική ανάπτυξη. Η σοφία που θα αποκτήσετε μέσα από τις δοκιμασίες της ζωής, θα χρησιμεύσει ως πυξίδα σας, διασφαλίζοντας ότι θα πλοηγηθείτε στη χρονιά που ακολουθεί με χάρη και επιτυχία τόσο στην καριέρα όσο και στις οικονομικές σας αναζητήσεις.

Υγεία

Διχασμένη η χρονιά σε θέματα υγείας, αφού ορισμένα προβλήματα υγείας θα προκύψουν κατά το πρώτο και τρίτο τρίμηνο, ενώ το δεύτερο τρίμηνο θα κυλήσει ήρεμα και ευεργετικά. Η καλή σωματική υγεία μπορεί να διατηρηθεί και να ενισχυθεί μέσω καλής διατροφής και άσκησης. Αγχώδεις διαταραχές μπορούν να αποφευχθούν με επαρκή χαλάρωση και ξεκούραση. Η καλή υγεία είναι ζωτικής σημασίας για την πρόοδό σας, οπότε δεν υπάρχει χώρος για αμέλεια.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Κάντε υπομονή και αντιμετωπίστε τα εμπόδια που θα προκύψουν. Η ροή των χρημάτων θα είναι σταθερή και αρκετή για να καλύψει τα έξοδα.

Φεβρουάριος: Είναι απαραίτητο να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, να τους ενισχύσετε με καινοτομίες και να τους πετύχετε. 

Μάρτιος: Η πρόοδος θα είναι αργή αλλά σταθερή, όπως και η επαγγελματική και η οικονομική σας ανάπτυξη.

Απρίλιος: Η εξέλιξη της καριέρας θα είναι εξαιρετική και θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε.

Μάιος: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ξεπεράσετε προβλήματα, αλλά μην ξεχάσετε να περάσετε χρόνο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιούνιος: Οι κοινωνικές σχέσεις και οι δραστηριότητες θα τονώσουν την πρόοδο σας, ενώ τα οικονομικά και η επαγγελματική ανάπτυξη θα έχουν σταθερή οικονομική πορεία.

Ιούλιος: Να είστε επιλεκτικοί στην επιλογή των σωστών ευκαιριών, αλλά και τα άτομα που θα συνεργαστείτε.

Αύγουστος: Αφήστε τη φαντασία σας να αναπτυχθεί και να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

Σεπτέμβριος: Θα έχετε πολλές επιλογές για τα σχέδιά σας, οπότε διαλέξτε σωστά. Τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν αν πιστέψετε στον εαυτό σας.

Οκτώβριος: Όλα θα προχωρούν γρήγορα, οπότε κρατήστε τις ισορροπίες. Ακούστε συμβουλές φίλων σας που εμπιστεύεστε. 

Νοέμβριος: Κρατήστε μακριά από τα εργασιακά σας θέματα  τις οικογενειακές υποχρεώσεις, για να πετύχετε στην καριέρα σας.

Δεκέμβριος: Να είστε αισιόδοξοι και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας θα είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη.

Συμβουλή

Με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά , θα καταφέρετε να κάνετε το 2024 μια απολαυστική χρονιά. Κάθε φορά που θα υπάρχει κρίση, μη διστάσετε να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα