Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 5 Ιανουαρίου

Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας



ΚΡΙΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο.

ΛΕΩΝ: Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση. Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας. Φροντίστε από μόνοι σας να καλυτερεύσετε τις συνθήκες που επικρατούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με τον σύντροφό σας που έχετε παραμελήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα