Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 14/1

Δώστε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία



Στις 8 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει οικογενειακές συγκρούσεις και ανασύρει θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει άλυτα. Στις 9 ο Ήλιος στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας. Στις 11 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής, να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να κατασταλάξετε στο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας σε ό,τι σας αναλογεί και αποφασίστε να αλλάξετε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και βάλτε στη θέση τους όσους παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 12 ο Άρης στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τις μέρες. Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε. Τακτοποιήστε την προσωπική σας ζωή με ηρεμία και μην αφήσετε να αιωρούνται θέματα που θα αφορούν την καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει πριν μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου. Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας αν δε ζητήσετε εγγυήσεις για αυτά που σας υπόσχονται θα είναι μεγαλύτερη. Όσο νιώθετε αβέβαιοι για αυτά που κάνετε θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας και να μη βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία. Παρόλο που θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η έκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζετε από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε σε πέρας. Εάν θέλετε κάτι πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε στο να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας. Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο.

ΛΕΩΝ: Σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι ειδικά εκεί που πρέπει να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας. Θα θυμηθείτε πως οι βασικές σας προτεραιότητες πρέπει να είναι οι στόχοι σας, ενώ εσείς τον τελευταίο καιρό λειτουργούσατε αντίθετα. Φροντίστε να μην προκαλέσετε με λόγια άτομα που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα σας απαντήσουν στη δική σας γλώσσα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύεται θετικά η ψυχολογία σας και θα ανταποκριθείτε τόσο στις απαιτήσεις των συνεργατών σας όσο και στων ατόμων του οικογενειακού σας χώρου. Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Φυλαχτείτε από άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις και επιδιώκουν να σας εκτοπίσουν από τη θέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων. Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει. Ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι. Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δε σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας γίνουν αρκετές δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τους συνεργάτες σας να σας προσεγγίσουν περισσότερο και να υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας. όμως, και στον οικογενειακό χώρο θα κυλούν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε πως όταν βλέπετε ότι βρίσκονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση να μην τους σπρώχνετε στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει, θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.

ΙΧΘΥΣ: Η ορθότερη τοποθέτηση σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το εγώ σας, χωρίς όμως, να απομονώνεστε ή να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα