Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Δείτε τι φέρνει στο ζώδιό σας η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 11/1

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 είναι εδώ, νέος χρόνος, νέο φεγγάρι, νέος εσύ;



Η Νέα Σελήνη είναι μια περίοδος αναζωογόνησης και εκδήλωσης, και αν έχετε έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή να την γεμίσετε, μέσα από μια νέα εμπειρία, άτομο ή αντικείμενο. Πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και ανόητη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στις 11 Ιανουαρίου. Λάβετε υπόψη σας, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Στις 11 Ιανουαρίου 2024, οι γήινοι εγωισμοί μας θα ενθαρρυνθούν να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματά μας. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στην πειθαρχημένη περιοχή του Αιγόκερου, απορροφώντας την τακτική και δομημένη ουσία αυτού του βασικού ζωδίου της γης. Η Σελήνη ενώνεται με τον Ήλιο στον Αιγόκερο για να σχηματίσει αυτή τη Νέα Σελήνη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ήλιος έχει περίπου 400 φορές το μέγεθος της Σελήνης, εναπόκειται αποκλειστικά σε εμάς να δώσουμε προσοχή στα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανέναν να το κάνει για εμάς. Στην περιοχή του Αιγόκερου, η Σελήνη ξέρει πώς να φιμώνεται και να ρουφάει την έκφρασή της. Καθώς η σχετικά μικροσκοπική Σελήνη κοιτάζει προς τον γιγάντιο Ήλιο, είμαστε υπεύθυνοι για να μειώσουμε τον εγωισμό μας και να δείξουμε συμπόνια για τις δύσκολες αναμνήσεις των ανθρώπων. Κοντά σε αυτό το αστρολογικό γεγονός αιωρείται ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, ο Πλούτωνας, χαλαρά σε συνδυασμό με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ο Πλούτωνας χρησιμεύει ως κριτής, εξετάζοντας την ανάπτυξή σας και την ικανότητά σας να κρατάτε τη σύνθεσή σας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης Νέας Σελήνης του έτους, δείξτε προθυμία να ασκήσετε ενσυναίσθηση σε στιγμές που πιστεύετε ότι δεν έχετε καμία. Όταν έχετε στιγμές στις οποίες πιστεύετε ότι βγάζετε νόημα και το άλλο άτομο όχι, σταματήστε και σκεφτείτε ποιες αναμνήσεις πληροφορούν τα συναισθήματά του. Πλησιάστε τους με περιέργεια για να μάθετε την άποψή τους.

Το ωροσκόπιό σας για τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο

Κριός

Επιτέλους, θα χαιρετίσετε την αναγνώριση για την οποία έχετε εργαστεί, Κριοί. Καθώς ξεκινά η χρονιά, το ίδιο θα ξεκινάνε η νέα ανάπτυξη και οι νέες ευκαιρίες. Μερικοί από εσάς μπορεί να βιώσουν κάτι που μοιάζει με φήμη μέσα σε μια νύχτα. Επικυρώστε τον εαυτό σας. Κάθε εμπειρία έχει συσσωρευτεί και σας έχει δώσει το δικαίωμα να πείτε, «Το έκανα αυτό». Εμπιστευτείτε το γεγονός ότι πλέον ξέρετε τι ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας και τι είναι καλύτερα να απορρίψετε όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι νέο, Ταύροι; Αγαπητοί μου, η ζωή είναι τόσο διασκεδαστική με ανοιχτό μυαλό και ίσως βρείτε ότι αυτή η Νέα Σελήνη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κάποιοι μπορεί να πέσουν στην παγίδα να πιστέψουν ότι τα έχετε ακούσει όλα και έχετε δει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ακόμα κι αν η υδρόγειός σας απέχει πολύ από το να έχει σημαδευτεί. Δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιον αχαρτογράφητο κόσμο για να δείτε κάτι νέο, Ταύροι. Απλώς προσεγγίστε τις αλληλεπιδράσεις με διάθεση για μάθηση μέσα από τα λαμπερά μάτια ενός παιδιού.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είστε ικανοί να κοιτάτε τα πάντα μέχρι το τέλος; Όπως όλοι γνωρίζουμε, όλα πρέπει να υπερβούν και να αποκτήσουν μια νέα και άγνωστη ζωή. Πρέπει να καταλάβουμε πώς να προετοιμαστούμε και τι να περιμένουμε όταν τελειώσει η σεζόν μας. Μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη διασκέδαση και να επιδοθείτε σε συνδέσεις σαν να μην έχει αλλάξει ποτέ τίποτα. Αλλά η ζωή αλλάζει συνεχώς, και μαζί με τη ζωή, πρέπει να αλλάξετε και εσείς.

Καρκίνος

Σας ενδιαφέρει να φτάσετε τις σχέσεις σας στο επόμενο επίπεδο, Καρκίνοι; Συγχαρητήρια! Χρόνια αναζήτησης ψυχής, βαθιάς κατάδυσης, απελευθέρωσης και εγκατάλειψης σας έχουν διδάξει τα απαραίτητα μαθήματα για μια αγάπη που αξίζει να έχετε. Είτε αυτή η σχέση έχει τη μορφή ενός καλύτερου φίλου είτε ενός ρομαντικού εραστή, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να χαϊδέψετε τον εαυτό σας στην πλάτη. Για τους ελεύθερους Καρκίνους, να θυμάστε ότι μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας με τον εαυτό σας.

Λέων

Οι δρόμοι στρωμένοι με χρυσό είναι συνήθως δικής σας κατασκευής, Λέοντες. Οι τελευταίοι μήνες μπορεί να έχουν φθαρεί και σκιστεί στο σώμα σας. Πόνοι, προβλήματα και εντάσεις μπορεί να σας ακολούθησαν καθώς αναλάβατε τις ευθύνες σας. Αν και το άγχος δεν είναι ιδανικό, μπορείτε να χαρείτε που οι ακούραστες νύχτες σας θα αποδώσουν καρπούς. Ρίξτε μια μακροσκελή ματιά σε αυτό για το οποίο εργάζεστε. Είστε πολύ πιο κοντά στο συμπέρασμα από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

Παρθένος

Το πώς παίζουμε μπορεί να είναι μεγάλη ευθύνη, Παρθένοι. Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι μπορούμε να μάθουμε τόσα πολλά για ένα άτομο με βάση τον τρόπο με τον οποίο πλοηγείται αβέβαια στον κόσμο. Κάθε ταλάντευση και σύγχυση είναι ενδεικτικό του τι μπορούν να διαχειριστούν. Ναι, μπορείτε να μάθετε από το πόσο και πώς απογοητεύεται κάποιος κατά τη διάρκεια του Monopoly – ίσως κάποιοι από τους κοντινούς σας να έχουν ανείπωτα συναισθήματα. Άκουστε και με δύο αυτιά και βγάλτε τον εγωισμό σας από το κρεβάτι.

Ζυγός

Το σπίτι, όπου ακουμπάτε το κεφάλι σας, ανακαινίζεται, Ζυγοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί πέρα ​​από έναν λογικό βαθμό. Πάρτε ό,τι μπορείτε, διπλασιάστε το, δώστε το στο επόμενο άτομο και σημειώστε τα όνειρά του. Η ζωή έχει έναν υπέροχο τρόπο να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένας κόσμος πέρα ​​από αυτό μπορείτε να δείτε. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε είναι στη διάθεσή σας. Η προειδοποίηση είναι ότι ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πιο επιμελώς από άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σκορπιός

Πότε τηλεφώνησες τελευταία φορά στον ξάδερφό σου, τον αδερφό σου, την κουμπάρα ή την κολλητή της παιδικής σου ηλικίας για να πείτε τα νέα σας; Μια μικρή κουβεντούλα, απλώς για να δείτε πώς είναι η ζωή και πώς είναι ο καιρός στο σημείο όπου βρίσκονται. Ενώ η πεζή κουβέντα μπορεί να μη σας εξιτάρει τη φαντασία, μπορεί να εκπλαγείτε όταν δείτε πώς εξελίσσεται μια συζήτηση – ή και όχι . Στρίψτε αριστερά σε έναν δρόμο συνομιλίας και δείτε πού θα σας βγάλουν τα λόγια σας, Σκορπιοί. Μπορεί να διασκεδάσετε περισσότερο από όσο περιμένετε και να ανακαλύψετε μερικές νέες ιδέες.

Τοξότης

Γεια σας Τοξότες! Είναι αστείο που σας βλέπω εδώ, δεδομένου ότι είστε κάπως από την περασμένη σεζόν. Τέλος πάντων… φαίνεται ότι παρόλο που η σεζόν του Τοξότη τελείωσε, η χρονιά ξεκινάει όμορφα για εσάς. Εάν έχετε αγωνιστεί με τον αυτοσεβασμό στο παρελθόν, με κάποιον τρόπο, βρίσκετε έναν τρόπο να διεκδικήσετε την αξία σας. Μπορεί μερικές φορές να είστε ανόητοι, να συμπεριφέρεστε σαν να είστε η παρωδία του εαυτού σας, μόνο για να ανακαλύψετε ότι τα αστεία σας πηγαίνουν πολύ πιο μακριά από ό,τι περιμένατε! Να χαίρεστε Τοξότες. Σας αξίζει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας μετά από όλη αυτή τη δουλειά σας.

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Είστε χαρούμενοι; Αιγόκεροι, πολλά συμβαίνουν μαζί σας. Είναι σαν να σκάτε από μέσα προς τα έξω. Αναμοχλεύετε μια συλλογή από αναμνήσεις, δάκρυα, άσχημα αστεία από την 6η δημοτικού, γλυκόπικρες νότες από πρώην εραστές και τρομακτικές εμπειρίες γυμνασίου. Απολαμβάνετε τη διαδικασία; Έχετε μπει στο νέο έτος ως ο πιο αυθεντικός εαυτός σας; Χαλαρώστε, Αιγόκεροι, και αφήστε ολόκληρο τον εαυτό σας να εκφραστεί.

Υδροχόος

Υδροχόοι, έχετε τον τρόπο να υποτιμάτε και να υπονομεύετε τον εαυτό σας. Αγαπητοί μου, πετυχαίνετε ακούραστα σε ό,τι έχετε σκοπό να κάνετε και μπορεί να μην αναγνωρίζετε τα πόσο σπουδαία κάνετε. Καθώς βιώνετε αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο, σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε νέες μεθόδους εξάσκησης της αυτοεκτίμησης. Αφιερώστε χρόνο για διαλογισμό επίγνωσης, χαθείτε στο δάσος και απολαύστε μακροχρόνιες συνομιλίες με τον πνευματικό σας μέντορα. Ήρθε η ώρα να μπείτε στο επόμενο στάδιο του γίγνεσθαι.

Ιχθύς

Μπαίνετε στο επίκεντρο και διαπιστώνετε ότι τα λόγια σας πιάνουν τα αυτιά της κοινότητάς σας όπως ποτέ άλλοτε. Μετατοπίζεστε και σταματάτε να νιώθετε ότι η φωνή σας είχε μειωθεί και πλέον έχετε άλλη ένταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι τα φωνητικά σας μέσα γίνονται πιο δυνατά. Αντί να αποφεύγετε την κεντρική σκηνή, δώστε εντολή στα φώτα. Καλείστε να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή σε ό,τι έχει σημασία για εσάς – απλώς κάντε το!

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική