Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Πανσέληνος 24/2 στην Παρθένο για το ζώδιό σας

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τον εαυτό σας.



Η Πανσέληνος είναι μια εποχή για απελευθέρωση και παραίτηση. Εάν έχετε περιττά στη ζωή σας, αυτή είναι η ώρα να απαλλαγείτε από αυτά. Μέσω του σιωπηλού διαλογισμού, της ανταλλαγής σκέψεων ή της πνευματικής πρακτικής, η Πανσέληνος είναι ένα σημείο όπου μπορούμε να αφεθούμε. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου είναι μια αστρολογική προτροπή για να αναπολήσετε πόσο έχετε μεγαλώσει. Ακολουθώντας τη δυτική αστρολογία, αυτοί οι νέοι και ολοκληρωμένοι οδηγοί της Σελήνης είναι μηνιαίες υπενθυμίσεις για να ορίσετε και να αναθεωρήσετε τις προθέσεις σας. Το ωροσκόπιό σας είναι μια υποτυπώδης προτροπή για αυτοστοχασμό.

Μπορεί να θέλετε να αποσυνδεθείτε, αλλά αυτή η αστρολογική διέλευση σας καλεί να ξυπνήσετε, αγαπητοί. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τις ορμές και τα κίνητρά σας, και αντιτίθεται στους πλανήτες Ερμή, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, και τον Κρόνο, που αντιπροσωπεύει τον περιορισμό. Ο Ιχθύς είναι το τελευταίο και ως εκ τούτου «γηραιότερο» ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει τη δεξαμενή της προγονικής σοφίας που καθοδηγεί και επηρεάζει τις επιλογές μας. Με την Πανσέληνο να σχηματίζει σύνοδο με την άγρια ​​Λίλιθ, καλείστε να γεννήσετε το απαγορευμένο. Η ζωή είναι μια συλλογή επιλογών. Τα λάθη είναι αναπόφευκτα και δεν υπάρχει ανάσα χωρίς θυσίες. Για ποιον είσαι διατεθειμένος να θυσιαστείς; Ελπίζω να μάθεις να επιλέγεις τον εαυτό σου.

Το ωροσκόπιό σας για την Πανσέληνο στην Παρθένο

Κριός

Κριοί, οι δεξιότητές σας θα λάμψουν όταν αφήσετε χώρο για τον εαυτό σας να είναι κάτι λιγότερο από τέλειος. Αφήστε την ιδέα ότι πρέπει να ξεπεράσετε τους πάντες. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετή σοφία από τις δικές σας εμπειρίες. Το να ζεις λες και υπάρχουν άνθρωποι στο κεφάλι σου, να σου λένε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, είναι εξαντλητικό. Εστιάστε λιγότερο στο αποτέλεσμα και περισσότερο στη διαδικασία.

Ταύρος

Ταύρε, διασκεδάζεις πραγματικά αν αναλύεις υπερβολικά τον τρόπο που διασκεδάζεις; Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, θα πρέπει να εστιάσετε σε επενδύσεις. Ίσως σταματήσετε να αγοράσετε ένα νέο παιχνίδι μέχρι να μπορέσετε να δικαιολογήσετε το κόστος. Αλλά αν υπάρχει κάτι που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στο κέντρο, επενδύστε στον εαυτό σας! Όλοι χρειαζόμαστε διαλείμματα και όταν αρχίσετε να φέρεστε καλά στον εαυτό σας, θα διαπιστώσετε ότι η ενεργητική σας μπαταρία θα φορτιστεί και θα είναι έτοιμη για χρήση.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει την ηρεμία μέσα στο τωρινό σας σπίτι. Ναι, τα πράγματα ενώνονται και καταρρέουν. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να ανησυχείτε πολύ για το επόμενο φθινόπωρο. Καθώς το χιόνι λιώνει και έρχεται νέα ανάπτυξη την άνοιξη, απολαύστε να είστε παρόντες και στη στιγμή. Μπορεί να νιώσετε κάποια κοινωνική πίεση για να μάθετε τα επόμενα βήματά σας. Ωστόσο, υπάρχει υπομονή γιατί οι διαδικασίες συνήθως διαρκούν περισσότερο από όσο αναμένουμε.

Καρκίνος

Καρκίνος, το να είσαι ενδοσκοπικός είναι δώρο. Αλλά το να είσαι ενδοσκοπικός σε σημείο που να υπεραναλύεις τον εαυτό σου και από πού προέρχεσαι είναι άδικο για σένα. Δεν θυμάσαι; Είμαστε όλοι τόσο περίεργοι! Μπορεί να αισθάνεστε ότι το εσωτερικό σας παιδί αντιτίθεται στους εξωτερικούς ενήλικες άλλων ανθρώπων. Στην πραγματικότητα, αυτό που νιώθετε είναι λίγο πιο περίπλοκο. Εστιάστε στο να εκτιμάτε πόσο έχετε μεγαλώσει. Σε αυτή την περίπτωση, είναι τόσο απλό.

Λέων

Λέων, ξέρεις τι σου αρέσει και σε τι πιστεύεις. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αστράφτουν τα ξύλινα δάπεδά σου. Έχετε μεγαλώσει και κατανοείτε την αξία αυτού που σας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Το πώς δικαιολογείτε αυτό που κρατάτε κοντά σας βασίζεται στις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι υπερβολικά ή να υπεραναλύεις τις επιλογές σου, Λέων. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις επενδύσεις σας.

Παρθένος

Παρθένε, χρειάζεσαι λίγο βάλσαμο για τα χείλη; Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι το δάγκωμα στα χείλη σου πρέπει να προκαλέσει κάποιες πληγές. Νομίζεις ότι στεγνώνουν από έλλειψη υγρασίας ή από την απροθυμία σου να πεις την αλήθεια σου; Μπορώ να εκτιμήσω το να κάθομαι στο περιθώριο και να παρατηρώ από πού έρχονται άλλοι άνθρωποι και πώς έχουν φτάσει εκεί που βρίσκονται. Αλλά έχεις και μια ιστορία να πεις, Παρθένε. Ξεκινήστε να μοιράζεστε ή τουλάχιστον να εμπιστεύεστε ότι το σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή είναι ένα προσωρινό στοιχείο στο πιο σημαντικό ταξίδι σας. Δεν χρειάζεστε προσοχή για να προσφέρετε αξία στη συζήτηση.

Ζυγός

Ζυγέ, το χειρότερο μέρος του να χαθείς στο λογικό σου μυαλό γίνεται ένας σίγουρος τρόπος να χάσεις τη διαίσθησή σου. Η διαίσθηση είναι συνήθως γρήγορη και φευγαλέα. Όταν έχετε μια εμπειρία στην οποία η διαίσθησή σας μιλάει μαζί σας, είναι σαν να έχετε αυτοπεποίθηση χωρίς πολλή προσπάθεια, λόγο ή λογική. Απλώς ξέρετε την απάντηση, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς γιατί. Αλλά το να ξέρεις την απάντηση μερικές φορές είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Τακτοποιήστε τις ανησυχίες σας και απολαύστε το ταξίδι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σταμάτα να σκέφτεσαι υπερβολικά τις φιλίες σου - ουάου, είναι ωραίο να σου τα λες όλα αυτά. Μπορεί να κρυφοκοιτάξετε κάποιες πιθανές λέξεις ή να περιμένετε λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί. Φίλοι μου, ας μείνουν κάποια ανείπωτα. Το να ελέγχεις το αποτέλεσμα και να προσπαθείς να προβλέψεις το μέλλον είναι το χειρότερο! Είστε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, γιατί μόνο για αυτό είστε έτοιμοι. Απολαύστε τη διαδικασία και επικεντρωθείτε στη σύνδεση με αυτούς που έχουν σημασία για εσάς. Δώστε σε άλλους ανθρώπους το χώρο να μιλήσουν στον δικό τους χρόνο.

Τοξότης

Αφήστε αυτό το email στα προσχέδια και αφήστε αυτή την εταιρεία να επικοινωνήσει μαζί σας. Εάν θέλετε να ελέγξετε κάτι, τι θα λέγατε να βελτιώσετε το LinkedIn σας και να ενημερώσετε το βιογραφικό σας; Πιθανότατα έχετε πολλά να εξελίξετε και μέχρι να αρχίσετε να μιλάτε εκεί που έχει σημασία, τότε θα συνεχίσετε να χάνετε μεγάλες ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μάλλον ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Το καταλαβαίνω – μερικές φορές είναι χάλια όταν ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετός ειδικός για να έχεις ισχυρή γνώμη. Αλλά ξέρετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάτε όταν λέτε την αλήθεια σας. Σταμάτα να αφήνεις τους μισητές να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και πάρε μια κουταλιά αυτοεκτίμησης. Ακόμα κι αν κάνετε λίγο λάθος, τουλάχιστον θα μάθετε από την εμπειρία!

Υδροχόος

Υδροχόε, η ευαλωτότητα προέρχεται από το να ανοίγεις απλώς το στόμα σου και να μιλάς. Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά τον πόνο στην καρδιά, την απόρριψη ή την πιθανή ντροπή που μπορεί να προέλθει από το να μοιράζεστε τις αλήθειες σας. Δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, στερώντας μια αληθινή κουβέντα, κλέβετε τη σύνδεση κρύβοντας τον εαυτό σας! Καθαρίστε τους φόβους σας και αφήστε τα συναισθήματά σας να κάνουν την οδήγηση. Οι σκέψεις σου είναι σαν το gps: Δεν μπορεί να είναι αυτό που σε οδηγεί, αν δεν έχεις επιλέξει τον προορισμό σου.

Ιχθύς

Ιχθύς, απλά προχωρήστε στη σύνδεση! Δεν έχετε ιδέα τι θα είναι κάποιος στη ζωή σας μέχρι να του επιτρέψετε την ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε, να επικρίνετε ή να κρίνετε σκληρά πώς εμφανίζεται ένα άτομο. Απλώς αφήστε το να είναι και να συνεχίσει να είναι στη ζωή σας. Όσο περισσότερες κρίσεις προβάλλετε σε ένα άτομο χωρίς να το προσκαλέσετε σε μια συζήτηση, τόσο περισσότερο το απωθείτε.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της