Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε σήμερα



ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σας μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο.

ΛΕΩΝ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της