Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου

Στην προσπάθεια να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα



ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στο να δείτε πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δεν διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα. Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Με καλή θέληση και διάλογο, μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη. Στην προσπάθεια να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντος που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνετε η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό από σήμερα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, απ’ το να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της