Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/2έως 3/3/24

Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι της επιτυχίας



Στις 27 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας. Στις 28 ο Ήλιος στους Ιχθύς σε σύνοδο με Ερμή και Κρόνο στους Ιχθύς, κρατήστε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να αφήσετε παραπονεμένο τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα. Φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ό,τι σχετίζεται με δημόσιες υπηρεσίες. Δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν, για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας. Στις 29 ο Ερμής στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Την 1η ο Ήλιος στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο, ζητάει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι της επιτυχίας. Στις 3 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δεν θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας.

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ό,τι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα. Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας, δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης γιατί αυτός που χρησιμοποιείτε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. Δείξτε την ενόχλησή σας και μην την καταπίνετε, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δε βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας που μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες. Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας πριν βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες, είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης.

ΛΕΩΝ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν σας λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, ανακαλύψτε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, για να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως, κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δεν θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση. Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούριους δρόμους προς την επιτυχία. Ασχοληθείτε και με τον αισθηματικό σας τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη σας δίνετε στα άλλα, τόση σας στερείτε σε αυτόν τον τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας. Πλησιάστε τον, για να πάρει ο έρωτας μια τελείως διαφορετική διάσταση στη ζωή σας και για να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ξεχνώντας τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και χωρίς να τον καταπιέσετε, γιατί δεν έχει σκοπό να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιορισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι κάντε τη συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Κάντε καινούριες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, αναζητώντας καλύτερη νοητική επικοινωνία και διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε, θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις. Αποφασίστε να δείτε τη ζωή, όπως πραγματικά είναι χωρίς να ζείτε με ουτοπίες και μην απομονώνεστε αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις μια που θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας, μια που είστε ικανοί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούρια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο, διακρίνει τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούριους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν. Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσει στη μοναξιά που σας φοβίζει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της