Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου

Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας



ΚΡΙΟΣ: Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δεν σας αρμόζουν. Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε οι ίδιοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τες. Μικρές δοκιμασίες στην προσωπική σας σχέση θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε την ποιότητά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΛΕΩΝ: Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα ή ότι έχει σχέση με την περιουσία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις. Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν. Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και αν δε θέλετε να τον χάσετε μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εσείς εξακολουθείτε να συντηρείτε ένα αίσθημα δυσπιστίας που έχει προκύψει από κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν δεν έχετε προετοιμαστεί για να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε όσους σας δυσκολεύουν, η προσπάθεια που θα κάνετε να βγείτε από τη δύσκολη στιγμή δεν πρόκειται να πάει χαμένη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της