Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Μαρτίου

Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας



ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καυγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δεν βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ: Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα. Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δεν σας δίνουν τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα. Δεν σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια προσπαθήστε να ελιχθείτε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε. Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ: Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων. Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!