Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 8 Μαρτίου

Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν



 ΚΡΙΟΣ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό σας τομέα. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια.

ΛΕΩΝ: Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

ΖΥΓΟΣ: Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στον βαθμό που μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ό,τι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι