Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 11 Μαρτίου

Κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα



ΚΡΙΟΣ: Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή. Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.

ΛΕΩΝ: Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες. Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας. Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για ν βρείτε κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!