Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε προσκλήσεις για το πρωτότυπο θεατρικό έργο "Η Πέτρα Του Βορρά" του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αλίκη



Ένα έργο γεμάτο με χιούμορ και εκπλήξεις για τα παιδιά του δημοτικού, από 6 έως 12 ετών και όχι μόνο, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Παπαδάκη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.
Ίσως οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, όμως στο θέατρο ΑΛΙΚΗ υπάρχει ένα μυστικό πέρασμα. Ένα πέρασμα σε έναν κόσμο μαγικό.
Έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι πιθανά. Όπου περίεργα πλάσματα ζουν μέσα σε πέτρες και περιμένουν να ελευθερωθούν. Όπου μπορείς να βρεθείς σε ανάποδους κόσμους με σκύλους και ποντικούς και πάπιες να εξουσιάζουν τους ανθρώπους, κατοικώντας σε πύργους γοτθικούς. Η δύση συναντάει την ανατολή και ο βορράς τον νότο καθώς μάγοι, μάγισσες και αυτοκράτορες του ηλίου αναμετρούνε τις δυνάμεις τους σε έναν πόλεμο που θα σταματήσει μόνο όταν βρεθεί «Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ».
Ανάμεσά τους ένα αγόρι δώδεκα χρονών. Ένα αγόρι που με μόνο όπλο του το θάρρος, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου για να βρει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Ένα αγόρι που ίσως, ξαναφέρει την ειρήνη.
Ένα αγόρι 760 χρονών.
Και είναι εκεί, στο θέατρο ΑΛΙΚΗ, αυτό το μαγικό πέρασμα και ας το γνωρίζουν λίγοι. Βρίσκεται εκεί χρόνια τώρα. Από την εποχή του μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Και έχει και ένα μυστικό κλειδί για να μπορέσεις να το ανοίξεις.Όμως πρέπει να είσαι παιδί για να το βρεις, όσο χρονών κι αν είσαι.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: Φανή Αποστολίδου, Χριστίνα Δενδρινού, Ντένης Μακρής, Τζεφ Μαράουι, Κατερίνα Παπαδάκη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Πολιτάκης,

Γιάννης Σαρακατσάνης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 15:00
Κυριακή 12.00, 15:00

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Θέατρο Αλίκη
Αμερικής 4, Αθήνα

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων: Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr


Θέλεις να το παρακολουθήσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 17:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Θα κληρωθούν 3 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 12.00 μμ.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Οι προσκλήσεις παραλαμβάνονται στο ταμείο του θεάτρου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου