Κέρδισε 2 αντίτυπα του βιβλίου Φυτά στη Μόδα της Holly Smale - AllYou.gr

Search

Κέρδισε 2 αντίτυπα του βιβλίου Φυτά στη Μόδα της Holly Smale

Κέρδισε αυτό το βιβλίο που εξηγεί με τον πιο όμορφο τρόπο ότι η ευφυΐα μπορεί να συνυπάρξει με την ομορφιά.

26 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για εφήβους άνω των 12 ετών, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις μπαίνοντας στον διαγωνισμό που γίνεται από το Allyou.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Το "Φυτά στη Μόδα" της συγγραφέα Holly Smale, τολμάει μια δυνατή ανατροπή στερεότυπων με θετικά μηνύματα: η ευφυΐα μπορεί να συνυπάρξει με την ομορφιά.

Διάβασε την περίληψη και μπες στον διαγωνισμό συμπλώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Η Χάριετ Μάνερς είναι 15 χρονών και... φυτό! Γνωρίζει ένα σωρό απίθανα πράγµατα, όπως ότι µια γάτα έχει 32 µύες σε κάθε αυτί, οι νυχτερίδες στρίβουν πάντα αριστερά όταν βγαίνουν από µια σπηλιά και ότι τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναµίτη! Αλλά δεν ξέρει γιατί κανένας δεν τη συµπαθεί στο σχολείο... 
 
Έτσι, όταν τυχαία ένα πρακτορείο µοντέλων τής ζητάει συνεργασία, η Χάριετ αποφασίζει ότι αυτή είναι η ευκαιρία να αλλάξει η ζωή της! Ακόµα κι αν αυτό σηµαίνει να κλέψει το όνειρο της καλύτερής της φίλης, να γίνει ρεζίλι µπροστά στο πανέµορφο µοντέλο Νικ και να πει ψέµατα σε όσους αγαπάει.
 
Κάνοντας πολλές γκάφες και µέσα από αστείες περιπέτειες, η Χάριετ θα ανακαλύψει ότι στον κόσµο της µόδας δεν έχει περισσότερες συµπάθειες από ό,τι στην κανονική της ζωή. Θα µπορέσει να µεταµορφωθεί προτού καταστρέψει κάθε σηµαντική της σχέση;

Μπες στην κλήρωση και κέρδισε!

Μη ξεχάσεις στα σχόλια να συμπληρώσεις τη διεύθυνση σου.

Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και θα ενημερωθούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!