Γιάννης Κότσιρας: “Ανείπωτα” - AllYou.gr

Search

Γιάννης Κότσιρας: “Ανείπωτα”

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ομορφαίνει τις Κυριακές μας, στο "Σταυρό του Νότου"

25 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Ζέτα Κλαπαδάκη

Δες αν είσαι ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν μια πρόσκληση για 2 άτομα για την Κυριακή 28/01.

Τα ονόματα των νικητών είναι:

Κυριακή 28/01     
ΜΑΡΙΑ    ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ 
ΜΑΡΙΑ    ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Στα τραγούδια της καρδιάς του θα μάς ταξιδέψει φέτος ο Γιάννης Κότσιρας. Ανήσυχος και με διαρκή διάθεση για ανανέωση, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποφάσισε, με τις φετινές ζωντανές του εμφανίσεις στο "Σταυρό του Νότου", να πάει κόντρα στο προβλέψιμο. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει δεν θα στηρίζεται, όπως θα περίμενε κανείς, στα πιο δημοφιλή τραγούδια του, αλλά σε εκείνα που μπορεί να μην παίχτηκαν τόσο πολύ, κατέχουν όμως σημαντική θέση στην ψυχή του.

"Όταν επιχειρείς να δομήσεις ένα καινούριο πρόγραμμα πάντα είσαι εγκλωβισμένος σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Μία από τις δυσκολότερες είναι να συνδυάσω τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και τα τραγούδια που έχω αγαπήσει εγώ ως ερμηνευτής περισσότερο. Αρκετές φορές αυτά τα τραγούδια δεν ταυτίζονται. Έτσι λοιπόν, φέτος αποφάσισα να πω τραγούδια από τη δισκογραφία μου που έχουν μείνει έξω από τα προγράμματά μου. Να τραγουδήσω, με μία λέξη, τα δικά μου “ανείπωτα” εξηγεί ο ίδιος.

Και αναφέρεται σε τραγούδια πολύ όμορφα, όπως “Η μεγάλη αποκάλυψη”, το “Να 'χα δυο ζωές”, το “Alma Libre”, το “Όπου πας θα σε κοιτάζω” και πολλά άλλα, που θα αποτελούν και τον βασικό κορμό της νέας μουσικής παράστασής του.
 
Το πρόγραμμα θα συμπληρώνεται με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα, τα οποία επίσης δεν έχει "αγγίξει" ερμηνευτικά μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής.  Όσο για το φινάλε, αυτό θα ανήκει στο κοινό και τις επιλογές του! 

Κάπως έτσι ο Γιάννης Κότσιρας θα ομορφύνει τις Κυριακές μας!
 
Μαζί του: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Μανος Γρυσμπολάκης: ακκορντεον. Τον ήχο επιμελούνται ο Λάμπρος Μπούνας και ο Στρατής Καραδημητράκης και τα φώτα ο Mανόλης Μπράτσης

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κενρική Σκηνή
Από Κυριακή 27 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή
Ώρα έναρξης:  20.30

Πληροφορίες-Κρατησεις:  2109226975

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!