Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεκδίκησε προσκλήσεις για την έκθεση «Eξαφάνιση των ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;»

Στον «Ελληνικό Κόσμο».


Μαρία Μυλωνά

O «Ελληνικός Κόσμος» συνεργάζεται για τρίτη φορά με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου με την έκθεση «Eξαφάνιση των ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;». Η έκθεση διερευνά τι σημαίνει η εξαφάνιση των ειδών για την εξέλιξη της ζωής και παροτρύνει τον επισκέπτη να σκεφτεί για την προέλευση και το μέλλον της ζωής στη Γη.

Μέσα από πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις, αληθινά εκθέματα, βίντεο και διαδραστικά παιχνίδια, η έκθεση ταξιδεύει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο, για να ανακαλύψουν είδη που εξαφανίστηκαν αλλά και είδη που δεν θα κατάφερναν να επιβιώσουν αν άλλα δεν είχαν εξαφανιστεί. 

Θέλεις να την απολαύσεις από κοντά; Σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις. 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την έκθεση "Eξαφάνιση των ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;", το Σάββατο 4 Απριλίου, στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗ, μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου2014 και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ. Το δώρο παραλαμβάνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα