Πολύχρωμες φαρφάλες με κρέμα γάλακτος - AllYou.gr

Search

Πολύχρωμες φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ένα νόστιμο πιάτο, με τις οδηγίες του Έκτορα Μποτρίνι.

10 Φεβρουαρίου 2017

Υλικά για 4 μερίδες

500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες
300 γραμμ. κρέμα γάλακτος
2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
τριμμένο τυρί πεκορίνο

Οδηγίες

Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι. Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί.

Πηγή: Botrini.gr



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!