ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Τιραμισού με φρουκτόζη
Χάρμα οφθαλμών, χάρμα αισθήσεων.
Υλικά για 5 μερίδες
200 γρ. τυρί mascarpone
150 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
30 γρ. φρουκτόζη
150 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
Έτοιμο καφέ espresso για το βούτημα
Κακάο σκόνη για το πασπάλισμα
1 κ.γ. νεσκαφέ σκόνη λιωμένο με λίγο νερό
Οδηγίες
Σε ένα μπολ δουλεύουμε το mascarpone μαζί με το Φιλαδέλφεια, προσθέτουμε το νεσκαφέ με λίγο νερό και τη φρουκτόζη. Βουτάμε τα μπισκότα στον espresso και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από την κρέμα μας, ύστερα πάλι τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές τελειώνοντας με την κρέμα. Βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και πασπαλίζουμε με το κακάο.
Πηγή: Botrini.gr
SELECTIONS
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης
- Αυτή είναι η σωστή ποσότητα ρετινόλης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις