Skip to main content

MARKET

MISKO: Μία μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια της

Μέχρι τις 15 Απριλίου η MISKO σας περιμένει για να γιορτάσετε μαζί τα 90α γενέθλιά της στο Athens Metro Mall.



Το Επετειακό Κατάστημα – Έκπληξη της MISKO στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του, καλωσορίζοντας πλήθος κόσμου που έρχεται για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του μάρκα ζυμαρικών, να της ευχηθεί “Χρόνια Πολλά”, αλλά και να μάθει μυστικά της ιστορίας της και των προϊόντων της.

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των φίλων και συνεργατών της MISKO που παρευρέθηκαν την Παρασκευή 24 Μαρτίου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Επετειακού Καταστήματος. Δημοφιλείς σεφ, food bloggers και άνθρωποι των media ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της MISKO και ήρθαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 90 χρόνια του αγαπημένου τους ζυμαρικού.

Misko_img3.jpg

Το παρών έδωσαν ανάμεσα σε άλλους η Ζέτα Δούκα, Πρόεδρος του ΔΣ της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΝΑΣΑ και η Μαρία Ροδίτη, Διοικητική Διευθύντρια της ΑΝΑΣΑ, ο chef Γιώργος Τσούλης, οι food Bloggers Τάσος Αντωνίου (Μα2 Πεινάω) και η Ελένη Βονισάκου (The Foodie Corner), καθώς και η fashion blogger Νεφέλη Γεωργαλά.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ισορροπημένης διατροφής, ως καθοριστικού παράγοντα για μια ποιοτική ζωή, και της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η MISKO ενισχύει φέτος οικονομικά το σημαντικό έργο της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΝΑΣΑ. Ταυτόχρονα, με την αγορά συλλεκτικών αντικειμένων της MISKO που διατίθενται στο Επετειακό Κατάστημα, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να συνεισφέρουν στο έργο της ΑΝΑΣΑ, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερους ανθρώπους που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Misko_img4.jpg

Και οι MISKO δράσεις συνεχίζονται στην επετειακή γωνιά. Έμπειροι διατροφολόγοι δίνουν συμβουλές διατροφής, ενώ από τις 30 Μαρτίου, σεφ και food bloggers θα μαγειρεύουν νόστιμες και θρεπτικές συνταγές ζυμαρικών, στην Επετειακή MISKO κουζίνα που θα τοποθετηθεί στο επίπεδο 0 στο Athens Metro Mall.

90 χρόνια τώρα η MISKO μας συντροφεύει σε όλες τις συνταγές που αγαπάμε και απολαμβάνουμε!

Anniversary_img6.jpg

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων